Hava Durumu

Maaşının yarısını bağışladı!

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Abdülkadir Ömür, "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek verdi.Ömür, kampanyaya maaşının yüzde 50'sini bağışlayacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2020 01:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2020 01:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Maaşının yarısını bağışladı!

Bordo-mavili takımda destek kampanyası başlatan genç oyuncu, dayanışma pasını da Uğurcan Çakır'a attı.

Abdülkadir Ömürinstagram hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"İçinden geçtiğimiz bu zor zamanları yardım ve dayanışma ile en kısa sürede atlayacağımıza yürükten inanıyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan kampanyaya maaşımın yüzde 50'sini bağışlayarak dayanışma pasını takım arkadaşım Uğurcan'a atıyorum. Çünkü bizler çok iyi biliyoruz ki yan yana durursak biz bize yeteriz." 

BEŞİKTAŞ'TAN 1 MİLYON 903 BİN LİRALIK DESTEK

Beşiktaş Kulübü, Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 903 bin lira destekte bulunma kararı aldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'nı yürekten destekliyor, aziz milletimizin koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılı günleri birlik ve beraberlik içinde geride bırakacağına yürekten inanıyoruz. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulumuz ve Futbol A Takımı'mız bir araya gelerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 903 bin lira bağışlama kararı almıştır." denildi.

Kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, Milli Dayanışma Kampanyası'na desteğini, "Milli beraberlik ve dayanışma ruhu Beşiktaş'ın köklerine işlemiş bir duygudur. Evde kalalım, evde kalan ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi destek olalım." sözleriyle ifade etti.

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, zor günlerin dayanışmayla aşılacağını vurgulayarak, "Biz kenetlendiğimizde her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Ülkemizin yanındayız." şeklinde görüş belirtti.

Siyah-beyazlı oyunculardan Atiba Hutchinson ise "7 yıldır Türkiye'de yaşıyorum, çocuklarım burada büyüdü. Artık kendimi ve ailemi bu ülkenin bir parçası olarak hissediyorum. Böyle bir kampanya olunca futbolcu arkadaşlarımla bağışta bulunmak istedik. Dünya çapında yaşanan bu zorlukta Beşiktaşlı oyuncular olarak Türkiye'nin yanındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.