Hava Durumu

Levante'den Yusuf Yazıcı'ya 12 milyon euro

Geçen sezonun ikinci yarısında yakaladığı müthiş çıkışla hem milli takıma yükselen hem de Trabzon'un vazgeçilmezi olan Yusuf Yazıcı için, Levante'nin 12 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Levante'den Yusuf Yazıcı'ya 12 milyon euro

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için Levante'den 12 milyon euro'luk teklif geldi, bordo-mavililer reddetti.

Ancak 50. yılda şampiyonluk hedefleyen başkan Muharrem Usta'nın, 20 yaşındaki genç yıldızı satmak istemediği ve İspanyol ekibini geri çevirdiği kaydedildi.

SABIR ATIŞMASI

Trabzon; Bongonda ve Kamil Ahmet'in ardından Kucka'yı renklerine bağladıktan sonra transferde adeta sessizliğe gömülmüştü. Başkan Muharrem Usta, transferde geç kalındığına dair taraftarların sertleşen tepkilerine karşılık dün sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Usta, "Hani Kucka gelince kombine ve formalar patlayacaktı? Takıma destek. Haydeee" şeklinde bir mesaj yazdı ve yanına da üzüntü emojisi bıraktı. Ancak Usta'nın bu çağrısı, beklemediği sertlikte bir karşılık buldu. Bordo-Mavili taraftarlar, Usta'nın sezon başından beri defalarca tekrarladığı 'sabır' söylemine tepki gösterdi. 'Pazarlık Yapmayın' Twitter'da 'SabırKAPandıUsta' şeklinde bir 'hashtag' açan Bordo-Mavililer, "Sen de forma ve kombine için sabredeceksin başkan", "Taraftarla pazarlık yapmayın!", "Sabır, sabır nereye kadar?", "Ne verdin de ne istiyorsun!" gibi yüzlerce yorum yaparak Usta'nın mesajına göndermede bulundu.

USTA İSYANDA

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, taraftarın tepkisi hakkında konuştu. Usta, "geçmişte yapılan yanlışlar bizi batağa sürükledi. Her yerden inanılmaz alacaklar çıkıyor. bir oyuncu var ki, 30-35 milyon tl para ödemişiz. Hiçbir faydası yok, gitmek de istemiyor. taraftar nelerle uğraştığımızı bilmeli. bu yüzden birazcık sabır istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.