Hava Durumu

Kuralsızlığa izin vermeyen sürücüye saldırdılar!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde HES kodu olan tek yolcu kartı ile özel halk otobüsüne binmek isteyen 2 kişi, kendilerini uyaran sürücüye saldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 00:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kuralsızlığa izin vermeyen sürücüye saldırdılar!

 Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yasak olmasına rağmen HES kodu olan tek yolcu kartı ile özel halk otobüsüne binmek için direten 2 şahıs, kendilerine uyaran sürücüye saldırdı. Saldırganların bıçaklamaya çalıştığı sürücü, son anda kapıyı kapatarak kurtuldu.

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Osman Yılmaz Mahallesi'nde 551 numaralı Çayırova-Emek hattındaki özel bir halk otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serkan Karan (39) yönetimindeki 41 J 4132 plakalı özel halk otobüsüne Osman Yılmaz Mahallesi üzerinde isimleri öğrenilemeyen 2 şahıs bindi. HES kodu tanımlı kartı ile otobüse binen şahıs, aynı kart ile arkadaşını da araca bindirmek istedi.

HES kodu olmadan araca binilmesinin yasak olduğunu hatırlatan otobüs sürücüsü Serkan Karan ise kartsız binişlere izin veremeyeceğini söyledi. Tek kartla otobüse binmek için direten 2 şahıs ile sürücü Karan arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle şahıslar, otobüs şoförünü darp etmeye başladı. Bunun üzerine otobüs şoförü Karan, kendisini savunarak şahısları araçtan indirdi.

Dışarı çıkan şahıslar, üzerlerinde taşıdığı bıçağı çekerek saldırmak için otobüse binmeye çalıştığını gören Karan, son anda kapıyı kapatarak kurtuldu. Olayın ardından sürücü Karan, şahıslardan şikayetçi olmak için avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.