Hava Durumu

'Kültür'lü öğrencilerden habitat çalışması

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri araştırma atölyesi çalışmasında bu hafta nesli tükenmekte olan hayvanlarının habitatlarını bitirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Kültür'lü öğrencilerden  habitat çalışması

Araştırma Atölyesi'nde 2. sınıf öğrencilerinin sosyal araştırma aşamaları üzerinde ekipler halinde çalışmaları ve sonucunda toplumsal sorumluluk projeleri geliştirmeleri esas alınıyor.

Atölyede, Kültürlü öğrenciler, kendi belirledikleri çevre, sağlık gibi toplumsal konular üzerinde sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeleri ve projelerin sonucunda bilgilendirme afişleri, el ilanları, tiyatro oyunları gibi somut ürünler ortaya koyarak bu konularla ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmalar yapıyorlar.

Araştırmaları oluştururken çok heyecan duyduğunu ifade eden Kültür Okulları öğrencisi Elif Dinler, "Heyecan, mutluluk, ustalık, komiklik, yardımlaşma hissettim. Bazen ellerimiz kirlendi, ama her zaman güldük, eğlendik. Bugün içimden iyi ki bu kulüpteyim dedim. Bu maketi arkadaşım Eren ile yaptık" dedi.

Bir başka Kültür Okulları öğrencisi Kağan Yaramış ise, " Çok heyecanlıydı. Salyangozları yaparken, topraklar erimeye başladığında çok zorlandım ve heyecanlandım. En çok ağaçları yaparken ve boyarken zorlandım. Maketleri yaparken çok eğlendik" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.