Hava Durumu

Kükürtlü Lions'un sesi yükseliyor

Kükürtlü Lions, geliri Alzheimer Hasta Konuk Evi'ne bırakılacak Geleneksel Lions 118K Yönetim Çevresi Federasyonu Türk Sanat Müziği Konseri hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/

Kükürtlü Lions, Türk sanat müziği konserlerine 19 Şubat 2017 tarihinde bir yenisini daha ekleyecek. Bu kapsamda Lions 118K Yönetim Çevresi Federasyonu'na bağlı lionlardan oluşan koristler, federasyon binasında ilk çalışmalarını gerçekleştirdi. Konuk sanatçı olarak Devlet sanatçısı Kutlu Payaslı'nın da yer alacağı ve Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek konser için Kenan Gürel şefliğinde her Cuma Federasyon Binası'nda prova yapacak.

TSM DEĞERİNİ KAYBETMEDİ

Kükürtlü Lions Başkanı Hülya Korgavuş, birlik ve beraberliklerini artırmak adına bu tarz etkinliklerle kamuoyunda ses getirdiklerini ifade etti. Konserin gelirini yapımı devam eden 'Nilüfer Belediyesi Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi'ne aktarılacağını kaydeden Korgavuş, "Türk sanat müziği Bursa'da hiçbir zaman değerini kaybetmedi. 2006 yılında Lion Yücel Avcıl döneminde başlayan konserlerimize bir yenisini daha ekleyeceğimiz için heyecanlı ve mutluyuz" dedi.  İlk prova sonunda Kükürtlü Lions Başkanı Hülya Korvaguş, şef Kenan Gürel, Türk sanat müziğinin yaşayan efsanelerinden Kutlu Payaslı ve koristler birlikte pasta keserek provayı tatlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.