Hava Durumu

Kubilay Aka'nın da sosyal medya mesajları ifşa oldu

Rafet El Roman'dan sonra Kubilay Aka'nın da sosyal medya mesajları ifşa oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2020 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2020 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kubilay Aka'nın da sosyal medya mesajları ifşa oldu

Aka, konuyla ilgili '2. Sayfa' programına açıklamalar yaptı.

Kubilay Aka ile Miray Daner, 'Vatanım Sensin' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin sürpriz ayrılığı ise herkesi şaşırtmıştı. Öte yandan ayrılığın nedeni olarak oyuncu Hilal Altınbilek gösterilmişti.

2,5 aylık ayrılığın ardından çiftin, geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya geldiği iddia edildi. Hatta ilişkilerini bu kez kameralardan uzak yaşama kararı alan Miray Daner ile Kubilay Aka'nın, aynı evi paylaşmaya başladığı ileri sürüldü.

Ancak barışa gölge düştü. Miray Daner istediği için menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayıran Kubilay Aka'nın, bir kadınla yaptığı sosyal medya yazışmaları ifşa oldu.

Konuyla ilgili Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Kubilay Aka, "Tehdit ediliyorum" dedi.

Aka, "Birkaç gündür tehdit ediliyorum zaten konuyla alakalı. Durum budur savcılığa da başvuracağım. Sonuçta bu suç, böyledir durum. Sizin de bilginiz olsun. Paylaşımlardan haberdar değilim, henüz bakmadım. Fakat aramızdaki konuları ifşa etmek büyük bir suç işlemektir. Dün karakoldaydım, bugün de savcılığa gideceğim" dedi.

"Mesajları yayınlayacağını söylediğinde, 'Böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. Bunu yapma' dedim, ama dinlemedi."

"Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim. Hayatımızı birileri giriyor, çıkıyor sonuçta. Kötü bir tecrübe tabi ki, bunun da yanlış ve doğru tarafında kalmayı düşünüyorum. Artık hukuki bir süreç, çok da konuşmaya gerek yok."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.