Hava Durumu

Kritik isim İstanbul'da böyle yakalandı!

Terör örgütünün kritik ismi İstanbul'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kritik isim İstanbul'da böyle yakalandı!

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre; İstanbul'da düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın sözde emir düzeyindeki bir sorumlusu yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin örgüt içerisinde 'Göç ve Lojistik'ten Sorumlu Ebu Jafer kod adlı A.A.M. olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürüttüğü çalışmalarda, örgüt içerisinde sorumlu düzeyde bir şahısı tespit edip takibe aldı. 

11 Ekim Perşembe günü Kayseri'de örgüte yönelik olarak düzenlenen operasyonda kardeşi ve yardımcısı yakalanıp gözaltına alınan şüpheli şahısın, örgütün 'Göç ve Lojistik İşlerinden Sorumlu Emiri' olan Ebu Jafer kod adlı A.A.M. olduğu belirlendi. 
 
KÜÇÜKÇEKMECE'DE SAKLANDIĞI TESPİT EDİLDİ
 
Kardeşi ve yardımcısının verdiği bilgi doğrultusunda kimliği deşifre edilen ve örgüt içerisinde 'Emir' düzeyinde olduğu belirlenen şüpheli şahıs, İstanbul Küçükçekmece'de bir adreste saklandığını tespit eden TEM ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla 12 Ekim Cuma günü gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanan terörist işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.