Hava Durumu

Kozmetik Fuarı'na yoğun ilgi

Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) tarafından düzenlenen kozmetik sektöründeki Bursa'nın ilk ve tek fuarı BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kozmetik Fuarı'na yoğun ilgi

Kongre turizmi ve fuarcılık sektöründe Bursa'nın hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarını hızlandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM, Network Fuarcılık'ın organizasyonuyla 2018'deki ilk fuarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. 8 Şubat'ta açılan BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, 11 Şubat Pazar günü muhteşem etkinliklerle son buldu. Merinos AKKM'de 4 gün boyunca süren 2018 yılının ilk fuarını 10 bine yakın kişi ziyaret etti.  Estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, yoga, makyaj, zayıflama, teknoloji ürünler, saç bakım ve spa wellness alanlarında faaliyet gösteren firmaların yer aldığı fuarda, yeni ürünler ve yöntemler, eğitim programları, defile ve birçok faaliyet ziyaretçilerle buluştu.

FİRMALARIN MEMNUNİYETİ ÖNEMLİYDİ

İlk fuarları olmasına rağmen oldukça başarılı bir fuarı geride bıraktıklarını söyleyen Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, "Önemli olan katılan firmaları memnun etmemizdi. Firmaların memnun olması ve gelecek yıl fuara katılım göstereceklerini belirtmeleri fuarımızın amacına ulaştığının ve başarılı olduğunun kanıtı oldu. Etkinlikler ile dolu geçen fuarda firmaların önemli bir bölümü de stantlarında aktiviteler yaptılar.  Ziyaretçinin de yoğun olduğu fuarın medyada da geniş yer alması ve halkımıza duyurulması memnuniyet verici. Bursa'nın, yıllardır konuştuğu beklediği bu tarz etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Bu fuarın gerçekleşmesinde Merinos AKKM Genel Koordinatörü Sayın Hasan Çepni ile bir yıl önce başlattığımız tanıtım ve hazırlık çalışmaları ve sonrasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'ın projeye sahip çıkması çok etkili oldu. Bir kişi veya kurumun değil, Bursa'nın sahip çıktığı ve katkı koyduğu bir fuar oldu. Buradan fuarın başarılı geçmesinde katkı koyan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

AKTAŞ, YENİ BİR VİZYON ÇİZDİ

Bursa'nın yüz akı Merinos AKKM'nin önemli ve farklı bir programa ev sahipliği yaptığını ifade eden Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni ise "2018 yılı için planladığımız fuarlardan ilkini başarı ile gerçekleştirdik. Fuarımızda sektöre yön veren 60'a yakın firma stant açtı. Ayrıca seminerler, defileler, gösteriler ve eğitimlerle de çok renkli, farklı ve kaliteli bir fuar ortaya çıktı. Bursa böylece yeni bir fuar kazanmış oldu. Bursalıların da yoğun ilgisi vardı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Merinos AKKM'ye yeni bir vizyon çizerek çalışmalara destek oldu. Bu anlamda yapılanların önemi büyük. Fuarda desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a, yoğun emeklerinden dolayı  Network Fuarcılık'a ve Hasan Eker'e, stant açan tüm firmalara, organizasyonda emeği geçenlere ve ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.