Hava Durumu

Korona virüse yakalanmıştı! Şener Şen'den haber var

Usta oyuncu Şener Şen, korona virüse yakalanmıştı. Şen, kaldırıldığı hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Korona virüse yakalanmıştı! Şener Şen'den haber var

Usta oyuncu Şener Şen, geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi tamamlanan Şen'in taburcu olduğu öğrenildi

Türk Sineması'nda pek çok önemli yapımda rol alan ve son dönemde de tiyatro sahnesinde izleyicisi ile buluşan Şener Şen, geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan 78 yaşındaki Şen, tedavi altına alınmıştı. Usta oyuncudan bugün güzel haber geldi ve taburcu olduğu öğrenildi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs hayatı felç etti. Dünyayı korkuya boğan küresel pandemide tablo ağırlaşıyor. Vaka sayısı gün geçtikçe artıyor.

Virüs, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden pek çok kişiye bulaştı. Koronavirüsü yenenler olduğu gibi, virüs nedeniyle hayaını kaybedenler de oldu.

TİMUÇİN ESEN

Usta oyuncu Timuçin Esen de koronavirüse yakalandı. Aile fertlerinin virüse yakalanmasın ardından test yaptıran Timuçin Esen'in test sonucu pozitif çıktı.

Evinde dinlenen oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Esen, Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs için çektiği kamu spotunda rol almıştı.

DENİZ CAN AKTAŞ

Oyuncu Deniz Can Aktaş'ın koronavirüs testi de pozitif çıktı. Aktaş'ın tedavisinin evinde devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İREM DERİCİ

Oyuncu İrem Derici, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Derici, test sonucunu "Senin Hastan" şarkısı eşliğinde paylaştı.

BİROL NAMOĞLU

Ünlü müzisyen Birol Namoğlu koronavirüse yakalandığını Instagram hesabından açıkladı.

Namoğlu, "Yaptırdığım test sonrası Covid-19'a yakalandığımı öğrendim. Şimdilik hafif ağrılar ile devam ediyor. Az önce filyasyon ekibi geldi, ilaçları bıraktılar. İzoleyim. Tüm hastaların bir an evvel iyileşmesini umuyorum. Aylardır dikkat eden biri olarak bir şekilde enfekte oldum. Kendinize dikkat edin." ifadelerini kullandı.

ALİNA BOZ

Alina Boz da koronaya yakalandı. Oyuncu, "Sette yapılan rutin kontroller sırasında Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi ve tedavi sürecim evde devam ediyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.