Hava Durumu

Korona tedavisi görüyordu! Ünlü sunucudan haber var

Bir süredir korona virüs tedavisi gören ünlü sunucu İkbal Gürpınar, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2020 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Korona tedavisi görüyordu! Ünlü sunucudan haber var

Bir süredir koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi gören ünlü sunucu İkbal Gürpınar, taburcu oldu. Duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Gürpınar, "Şükürler olsun, an itibariyle taburcu oldum. A'dan Z'ye üzerimde emeği olan tüm sağlık çalışanlarına, temizlik görevlilerine ve yemekhane personeline sonsuz teşekkürler" dedi

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, koronavirüse yakalanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan 51 yaşındaki İkbal Gürpınar, duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

"Şükürler olsun, an itibariyle taburcu oldum" diyen sunucu, şu ifadeleri kullandı:

'Taburcu' kelimesi, savaşta yaralanıp, tedavisi biter bitmez taburuna dönecek hastalar için kullanılırmış. Rabbim hayırlarda, güzel işlerde yarışacağımız cepheler nasip etsin. A'dan Z'ye üzerimde emeği olan tüm sağlık çalışanlarına, temizlik görevlilerine ve yemekhane personeline sonsuz teşekkürler. Ve elbette dünyanın dörtbir yanından dua gönderen siz kıymetli gönül dostlarıma...

İkbal Gürpınar, babası ve eniştesinin ardından annesini de koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

Sağlık durumunu ve hastalık sürecinde yaşadıklarını açıklayan Gürpınar, şunları söylemişti:

* Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki... Şükürler olsun Rabbime... Kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz.

* Nefes almak ne büyük bir nimet. Bir bardak çay ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek... Konuşmak hala yasak, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya... Ömrümün geri kalanını doktor ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim inşallah.

* Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım (Fahrettin Koca) size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla, başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın.

* Sizden ricam; yoğun bakım hemşirelerinin durumlarını düzeltmeniz... İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan, ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri. Hangi birini anlatayım?

* Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım inşallah. Lütfen mecbur olmadıkça sokağa çıkmayın. Çift maske, eldiven ve mesafe! Çektiğim acıları bilseniz, dışarıya adım atmazdınız. İnanın, öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz. Dayanılacak gibi değil...

(Habertürk.com) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.