Hava Durumu

Korona futbolu zora sokuyor

Sağlık Bakanlığı tüm kulüplere mecburi korona virüs testi uyguluyor. Ancak bazı takımlara yapılan testlerde pozitif vakaların çıkması futbol oynanmasını şimdiden zora sokuyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2020 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Korona futbolu zora sokuyor

Sümeyye KAYAALTI

Futbola yeniden başlama kararının alınmasıyla Türkiye'deki tüm kulüpler tesislerinde toplanmaya başladı. Sağlık Balkanlığınca tüm kulüplerin futbolcuları, teknik heyeti, yöneticileri ve tüm personeli korona virüs testinden geçiriliyor. Bursaspor'da pozitif vaka ya rastlanmazken, İnegölspor Kulübü Müdürü Yavuz Memiş ve takım masörü Ergülü Altunkaya'nın korona virüsü testleri pozitif çıktı.

SÜPER LİG'DE DAHA FAZLA

Süper Lig'de de tablo vahim. Fenerbahçe'de bir kulüp çalışanında testin pozitif çıkması antrenmanların iptal edilmesine neden oldu. Beşiktaş'tan ise bir kulüp çalışanın ve futbolculardan Tyler Boyd'un yeni tip korona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

BURSASPOR'DA DA FORMA GİYMİŞTİ

MKE Ankaragücü'nde ise Senegalli orta saha oyuncusu Ricardo Faty'nin korona virüs testi pozitif çıktı. Bursaspor'da 2015-2018 yıllarında 67 mücadelede sahaya çıkan Ricardo Fathy, Yeşil-beyazlılarda 4 gol 3 asistlik performans göstermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.