Hava Durumu

Korkunç olay! Mızrakla öldürdü

Muğla Bodrum'da camgöz cinsi köpek balığı iki kişi tarafından vahşice öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Korkunç olay! Mızrakla öldürdü

Gümbet Koyu'ndan teknesi ile Akvaryum Koyu'na gitmek için yola çıkan bir kişi, camgöz olduğu tahmin edilen yaklaşık bir metre uzunluğundaki balığı fark etti.10 dakika boyunca sandalla balığın peşinde dolanan iki kişi, işkence eder gibi balığa mızrağı ardı ardına sapladı. Kimi vatandaşlar, balığın işkence edilir biçimde öldürülmesine tepki gösterdi.

10 dakika boyunca sandalla balığın peşinde dolanan iki kişi, işkence eder gibi balığa mızrağı ardı ardına sapladı. Kimi vatandaşlar, balığın işkence edilir biçimde öldürülmesine tepki gösterdi.
Yaşananları saniye saniye kaydeden vatandaş ise yaptığı açıklamada "Biz ailemizle Akvaryum Koyu'na gidiyorduk ve kıyıya yakın bir yerde balığı fark ettik. Daha sonra bölgedeki balıkçı olduğunu tahmin ettiğim bir vatandaş fark etti. Bunlar daha sonra bir mızrakla geldiler. Mızrağı hayvana saplamaya çalıştılar. Birkaç defa denediler, hayvanı yaraladılar. En sonra mızrağı tam sapladılar ve hayvan kaçamadı. Teknede ailem de vardı, onlar daha fazla bakmaya dayanamadı ve ayrılmak zorunda kaldık. Biz tam ayrılırken hayvanı karaya çıkardıklarını gördüm" diye konuştu.

Genel itibariyle deniz planktonları ile beslenen camgöz cinsi köpek balıkları "zararsız" olarak konumlandırılıyor. Camgözlerin insanlara saldırdığı konusunda çok az örnek bulunduğu belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.