Hava Durumu

Korku filmlerini aratmayan dehşet olay!

İngiltere'de bir kişi eski kız arkadaşına borcunu ödememek için çeşitli yalanlar uydurarak önce kadını boğdu daha sonra çıplak cesedini çiçek bahçesine gömdü.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Korku filmlerini aratmayan dehşet olay!

32 yaşındaki Kirill Belorusov, eski sevgilisi Laureline Garcia-Bertaux'yu canice öldürüp, izini kaybettirmek için genç kadının telefonundan mesajlar atmakla suçlanıyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana gelen olayda, Fransız prodüktör Laureline Garcia-Bertaux ile Rus Kirill Belorusov, 2009 yılında tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı.

Çiftin ilişkisi 2017 yılına kadar bir dargın bir barışık devam etti. Laureline Garcia-Bertaux'nun yakın çevresine anlattıklarına göre Kiril, tembel biriydi, pasaklıydı ve genç kadını kilosuyla ilgili iğneleyici sözler ediyordu.

Maddi sıkıntıları olan Kirill, sevgilisinden yüklü bir miktarda borç aldı ancak bu parayı söz verdiği gibi geri ödemedi.

34 yaşındaki Laureline de iş konusunda problemler yaşıyordu ve Kirill'e verdiği parayı bir süre sonra geri istedi.

21 yaşındaki adam, parayı geri vermemek için çeşitli bahaneler uydurdu. Hatta kanser olduğunu bile söyledi.

Çift aralarındaki bir türlü çözemedikleri sorunlar nedeniyle ayrılık kararı aldı. Ancak Laureline, parasını istemeye devam etti.

Genç kadın geçen yılın kadım ayında o kadar zor zamanlar geçirdi ki, Kirill'e borcunu ödemesi için yalvaran mesajlar attı.

Laureline, mesajlardan birinde "Bu ay kiramı bile zor ödeyebildim. Kendime ve köpeklerime yiyecek bir şeyler almak için param bile yok" dedi.

Dublör olarak çalışan Kirill Belorusov, kendi yaşantısının da hiç kolay olmadığını, hasta olduğunu, aldığı kuvvetli ilaçlar nedeniyle çalışamadığını ileri sürdü.

Daha sonra Belorusov, Laureline Garcia-Bertaux'yu kandırarak ona yardım edeceğine inandırdı. Borcunu ödeyeceğini söyledi ve taşınmaya hazırlanan genç kadına uygun bir ev bulduğunu iddia etti.

Buluştuklarında Laureline Garcia-Bertaux'yu boğarak öldüren katil zanlısı, kadının çıplak vücudunu bahçeye çiçeklerin arasına gömdü.

Sonra da o ülkeden ayrılırken, herkesi kadının sağ olduğuna inandırmak adına, kadının telefonundan kendisine ve arkadaşlarına mesajlar attı.

Merajlarda Kirill'in kendisine önce 10 bin sonra da 7 bin sterlin verdiğini iddia etti.

Kirill Belorusov, Laureline Garcia-Bertaux'nun cansız çıplak bedeni bulunduktan sonra tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Belorusov, cinayeti inkar ediyor. Cinayeti önceden planlayan soğukkanlı katilin yargılanması sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.