Hava Durumu

Köpek balıkları eşliğinde pilates dersleri

İstanbul'un en uzun akvaryum tüneline sahip Viasea'de aralarında köpek balıkları ve vatozlarla birlikte on binlerce deniz canlısının yaşadığı 88 metrelik tünelde uzman eğitmenler eşliğinde pilates dersleri yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Köpek balıkları eşliğinde pilates dersleri

İstanbul'un en uzun akvaryum tüneline sahip Viasea'de bulunan akvaryum tünelinde uzman eğitmenler eşliğinde pilates dersleri düzenlenecek. Dersler haftanın 4 günü 45 dakikalık seanslar olarak yapılacak. Hafta içi sabah ve akşam saatlerde düzenlenecek dersler, aralarında köpek balıklarının, vatozların ve on binlerce deniz canlısının yaşadığı 88 metreyle Türkiye'nin en uzun akvaryum tünelinde yapılacak. Sporseverler, paket dâhilinde ayda 16 seans derse katılabilecek. 
Elle balık ve vatoz besleme yapma imkânı 
Ziyaretçilerine birbirinden ilginç deneyimler sunan Viasea, yaptığı etkinliklerle dikkat çekiyor. İlk olarak biberonla balık besleme imkânını ziyaretçi deneyimine sunan akvaryum, 7'den 70'e herkesin yoğun ilgisini çekiyor. Ayrıca sevimli görüntüleriyle insanların içini ısıtan vatozları elle besleyip, yakından tanıma fırsatı sunan Viasea, insanları canlılara yakınlaştıran misyonuyla ön plana çıkıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.