Hava Durumu

Köfteci Yusuf verimliliğini yüzde 80 artırdı

İznik'te, 1996 yılında başladığı faaliyetlerini, bugün 41 noktada, 7.000'i aşkın çalışanla sürdüren Köfteci Yusuf, üretimden lojistiğe kadar tüm süreçlerinin entegrasyonunu, Logo'nun "Tiger 3 Enterprise" kurumsal kaynak planlama çözümüyle yönetiyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Köfteci Yusuf  verimliliğini  yüzde 80 artırdı

Şirkete üretimde ve iş süreçlerinde %80 verimlilik artışı sağlayan Tiger 3 Enterprise, iş yükünü yarı yarıya azaltarak çalışan memnuniyetini yükseltiyor. Köfteci Yusuf'un üretimdeki kayıplarını önemli ölçüde engelleyip maliyetlerini yarıya düşüren Logo çözümü, üretim ile stok entegrasyonunu yaparak %20 tasarruf elde edilmesini sağlıyor. Stok yönetiminin iyileştirilmesi sonucunda, şirketin zamanında teslimat oranını artıran Tiger 3 Enterprise, doğru ve hızlı veri analiziyle iş süreçlerini iyileştiriyor.

ERP ile entegre çalışan Logo Mind Insight iş analitiği çözümünü de kullanan kuruluş, daha hızlı ve sağlıklı raporlama imkânıyla, gelecek planlarının daha kesin verilerle yapılabilmesini sağlıyor. Logo'nun entegre e-çözümleriyle muhasebe iş süreçlerini iyileştiren ve hızlandıran Köfteci Yusuf, kağıt masrafını ve insan kaynakları hatalarını azaltıyor. Büyüme sürecindeki ihtiyaçlarının tamamını, 2008 senesinden itibaren Logo çözümleriyle karşıladıklarını belirten Köfteci Yusuf Genel Müdür Yardımcısı Kemal Dedeli, "Logo, yaygın danışman ağı ve kaliteli çözümleriyle her zaman yanımızda. Bizim gibi üretim yapan bir şirketin kullandığı altyapının son derece kaliteli, esnek ve güvenilir olması gerekiyor. Logo çözümleriyle oluşturduğumuz altyapı kesintisiz çalışıyor ve işletmemizin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunuyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.