Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Lozan tepkisi

Kılıçdaroğlu, Lozan neden gündeme gelir. Bu kadar işsizlik yoksulluk varken, insanlar can derdindeyken. Lozan neden gündeme gelir? Lozan Türkiye'nin tapu senedi. Biz Lozan'ı savunuyoruz onlar Sevr'i savunuyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Lozan tepkisi

Çıkıp şu soruya cevap versin: Sen Sevr'i mi savunuyorsun?

Biz cumhuriyeti onlar hilafeti, biz vatandaşı onlar kul olmayı savunuyorlar. Ne demektir. O koltuğa cumhuriyetin ve Lozan'nın sayesinde oturduğunu unutmayacaksın arkadaş.

"KİM OLUYORSUN SEN, ADAM GİBİ CUMHURBAŞKANLIĞI YAP"

Kim oluyorsun sen. Nasıl böyle konuşabilirsin. Tarihine ihanet etmeye kimsenin hakkı yoktur. Cumhurbaşkanıysan otur adam gibi cumhurbaşkanlığını yap. Tarih bilmiyorsan çağır tarihçileri öğren. Böyle bir konuşma olamaz. Cumhurbaşkanı koltuğunda oturan ülkesini satamaz.

Dün Lozan tapu senedidir diyeceksin bugün Lozan ülkeyi satmaktır diyeceksin.

Nasıl bir anlayış bu? Sizin anladığınız Yenikapı ruhu buysa biz buna karşıyız. Biz ülkemizi seviyoruz. Kendi tarihimize ihanet etmedik etmeyeceğiz.

YENİKAPI RUHU

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Şimdi yine diyecekler, 'Yenikapı ruhundan vazgeçti Kılıçdaroğlu'. Eğer sizin anladığınız Yenikapı ruhu buysa biz bu ruha karşıyız" dedi.

Biz ülkemizi seviyoruz, tarihimizi seviyoruz, tarihimizle gurur duyuyoruz, Cumhuriyetimizle gurur duyuyoruz. Kendi tarihimize ihanet etmedik, etmeyeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.