Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "Tek milliyetçi parti CHP'dir" diyen Kılıçdaroğlu'na "HDP'lilerle el ele yürümek mi milliyetçiliktir?" diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Eğer bu ülkede bir milliyetçi parti varsa, bir vatansever, vatanperver varsa o partinin adı Gazi Mustafa Kemal'in partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'dir" sözlerine MHP'den çok sert cevap geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP'nin PKK terör örgütü ile olan yakınlığını hatırlatarak, Kılıçdaroğlu'na şu soruları sordu:

"SUFFLE ALIYORLAR"

"Bölücübaşı Öcalan'ın avukatını milletvekili yapmak mı milliyetçiliktir, yoksa HDP'lilerle el ele yürümek mi milliyetçiliktir? Kılıçdaroğlu milliyetçilikten ne anladığını açıklamalıdır. CHP sözcüleri ve türevleri, cehaletin bataklığına saplandıkları için gelişi güzel konuşmayı marifet saymakta ve yine kendileri gibi kiralanmış kafalardan aldıkları sufleleri aktararak biçilen rollerinin gereğini yerine getirmektedirler."

"NİYE RAHATSIZ OLUYORLAR?"

Ataman, Bahçeli'nin CHP linç kampanyasına uğramasının sebebini de irdeledi. Bahçeli'nin FETÖ'ye karşı verdiği mücadeleye vurgu yapan Ataman, CHP'nin bunu hazmedemediğini dile getirerek, "En önemlisi de partimizin okyanus ötesi senaryolara peşinen set çekmesi, bu yönde Türk kamuoyunun gözünü açması ve 15 Temmuz gecesinden başlamak üzere Türkiye'yi adım adım Ankara merkezli bir bakış açısına kavuşturmasıdır. Adında halk olan, halkın partisi olduğunu iddia eden CHP, her teklifimizde niye kendinden geçiyor, niye rahatsız oluyor?" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.