Hava Durumu

Kılavuz turizm dünyayı gezdiriyor

Kılavuz Turizm Genel Müdürü Bünyamin Avcıoğlu, firma olarak tek amaçlarının vatandaşa doğru ve kaliteli hizmet olduğunu belirterek,  "Hac ve umre seyahatlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışı turlarında işini seven rehberlerle çalışıyoruz, kaliteyi bu şekilde yakaladık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kılavuz turizm dünyayı gezdiriyor

Bilal KAYAALTI

Yıllardır umre, hac organizasyonlarının yanı sıra yaptıkları kültür turlarıyla adından sıkça söz ettiren Kılavuz Turizm, vatandaşların tercih ettiği firma olarak dikkat çekiyor. Dünyanın farklı ülkelerinde bulunan farklı güzellikleri kendilerini tercih edenlere tanıttıklarını söyleyen Bünyamin Avcıoğlu, yılın 10 ayı Bursalıları umre ziyareti için kutsal topraklarda konuk etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, evrensel buluşmanın adı olan hac ibadetini yerine getirmek isteyenlere de hayatlarında unutamayacakları farkındalıklar sunduklarını ifade etti. Hac ve umre ziyaretlerinde yoğunluğa dikkat ederek hareket ettiklerini söyleyen Avcıoğlu, hizmet kalitesini ön planda tuttuklarını hatırlattı.

Kılavuz Turizm'le umre ziyareti için Medine'ye gelen misafirler, Mescidi Nebevi'de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyorlar.

Kılavuz Turizm Genel Müdürü Bünyamin Avcıoğlu

OTELLER KÂBE'YE ÇOK YAKIN

Bünyamin Avcıoğlu, umreye gitmek isteyenlere en güzel hizmeti sunduklarını belirterek, "Hac ve umre ziyareti yapmak isteyenleri gruplara ayırıyoruz. Sıkışıklığın bu şekilde önüne geçiyor, herkesin rahat ve konforlu ibadet yapmasını sağlıyoruz. Otel seçiminde çok hassasız, Mekke ve Medine'de hareme en yakın konaklama alanlarını belirliyoruz. Şu hususun altını çizmek istiyorum, bizim için müşteri memnuniyeti ön planda. Para sonra gelir. Gücümüzün ve potansiyelimizin farkında olarak adım atıyoruz. Mesela, umre ve hac ibadeti için kutsal topraklara getirdiğimiz misafirlerimize kendimizin 4, diyanetin de 2 rehberiyle kusursuz hizmette bulunuyoruz. Böyle bir uygulamayı başka firmalar yapmıyor, zaten bizim ayrıcalığımızda burada ortaya çıkıyor" şeklinde ifadeler kullandı.

İhrama giren ziyaretçiler, Kâbe'de olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

'YURT DIŞI TURLARINA YOĞUN İLGİ VAR'

Müşterilerine kültür turlarında farklı ülkeler, farklı şehirleri görme fırsatı sunduklarını hatırlatan Kılavuz Turizmin Genel Müdürü Bünyamin Avcıoğlu, "yurt içi ve yurt dışı turlara inanılmaz bir talep söz konusu. Yeni konsept olan GAP, çokça tercih ediliyor. Gezi turları, uygun fiyatlarından ve rehber eşliğinde yapılmasından dolayı, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. Sezonun başlamasıyla rezervasyonlarda ciddi artış yaşandı. Ayrıca Safranbolu, Kapadokya ve Karadeniz aksına yoğun ilgi var. Yurt dışında ise İspanya,  Kudüs,Amerika, Avusturya, Hollanda, Belçika, Kosova, Makedonya, Karadağ, Bosna Hersek, Malta, Portekiz gibi ülkelere sürekli seferler düzenliyoruz. 4 ile 10 gün arasında değişen organizasyonlar yapıyoruz. Buralarda yaptığımız ziyaretlerde müşterilerimizin doğru bilgilendirilmesine özen gösteriyor, rehberlerimizi de özenle seçiyoruz" diye konuştu.

Bünyamin Avcıoğlu, Kılavuz Turizm'le Mardin gezisine katılan konukların unutulmaz anlar yaşadıklarını söyledi.

'MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ'

15 yıldır turizm sektörünün içinde olan Bünyamin Avcıoğlu, yurt içi ve yurt dışına yapılan seyahatlerle ilgili şunları söyledi: "İşimizi severek yapıyoruz, müşterilerimiz tek başına herhangi bir yere, bir ülkeye, gezi amaçlı ziyaret düzenledikleri zaman, gezi bölgelerine ulaşmaları, bölgeyi bilmiyorlarsa çok zor. Mesela, bir tur aracılığıyla 5 günde tamamlayacağı geziyi, kendisi gittiği zaman 10 günde tamamlar. Çünkü biz, planlı programlı çalışıyoruz. Sabah 8'de tura kalkış veriyoruz. Tabi bunu yerel rehberlerimizle yaptığımız için, herkes yapılan seyahatten memnun dönüyor."

Şanlıurfa'ya yapılan turların her geçen gün arttığını ifade eden Avcıoğlu, kadim şehre gelenlerin çok farklı duygular yaşadığını kaydetti.

İspanya'ya gerçekleştirdikleri turlarda misafirlerinden olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Avcıoğlu, Granada şehrinde bulunan El Hamra Sarayı'nın muhteşemliği, görenleri hayretler içerisinden bıraktığını belirti.

Bosna Hersek'in sembolü Baş Çarşı, Kılavuz Turizmin deneyimli rehberleriyle geziliyor.

Bünyamin Avcıoğlu, Mostar Köprüsü'nün fotoğraf tutkunlarına fırsatlar sunmaya devam ettiğini, Kılavuz Turizmin de konuklarına bu güzellikleri görmelerine yardımcı olduğunu anımsattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.