Hava Durumu

Kerimcan Durmaz'dan 'Aleyna Tilki' açıklaması

"Peşimde" şarkısı ile gündemden düşmeyen Kerimcan Durmaz, Aleyna Tilki ile aynı gün klibini yayınlaması konusunda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kerimcan Durmaz'dan 'Aleyna Tilki' açıklaması

"Peşimde" adlı single çalışmasıyla büyük ses getiren sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Kadir Çetin'in Number One'daki radyo programına konuk oldu.

"'PEŞİMDE' BENİ YANSITIYOR"

Durmaz, çıkardığı yeni şarkının sözü olan "Gece gündüz peşimdeler, peşimde" ile kimi kast ettiği sorulduğunda, "Çoğu kişi zaten peşimde. Ben bazen bu durumdan rahatsız oluyorum, bazen mutlu oluyorum. Bu kelimenin beni çok yansıttığını düşünüyorum" dedi.

"ÇALIŞMAMIN ARKASINDA ÜNLÜ YAPIMCILAR YOK"

Yeni çıkan klibinin çekimi için Amerika'ya gittiğini belirten Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Benim bu çalışmamın arkasında büyük prodüksiyon şirketleri, ünlü yapımcılar yok. Tamamen kendi şirketimden çıkarttım. Kendi başıma bu şarkıyı bir noktaya getirdim. Klibimi çekmek için Los Angeles'a gitme kararı aldım.

Klibin yönetmeni, yapımcısı ve editörü Ecem Lawton ile kafa kafaya verdik. Üzerinde çok çalıştık, çok emek verdik ve severek izlediğiniz bu klip medyana geldi. Ünlü isimlerle çalışmış dansçılar klibimde bana eşlik etti."

"ALEYNA İLE YARIŞA GİRMEK İSTEMİYORUM"

Kerimcan Durmaz, Aleyna Tilki ile aynı gün klibini yayınlaması konusundaysa, "Ben zaten klibimi yayınlayacağım tarihi 26 Şubat'ta duyurmuştum. Aleyna Tilki'de bundan yaklaşık 1 hafta sonra klibini çıkartacağı tarihi paylaştı. Dinlenme veya izlenme oranlarımızla bir kıyaslanmaya, yarışa girmek istemiyorum. O da çok güzel bir iş yapmış, çok beğendim. Ben Aleyna'yı başarılı buluyorum" dedi.

Şarkıcı olmayan biri olarak Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıktığını hatırlatan Kerimcan Durmaz, "Bundan sonra yurt içi ve yurt dışında konser alanlarında hatta stadyumlarda konser vermeyi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.