Hava Durumu

Kate Middleton'ın düğün kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü

Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın, Prens Harry ve Markle'ın düğününde seçtiği kıyafet tartışmalara neden oldu. İşte kıyafet hakkındaki detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kate Middleton'ın düğün kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü

Kate Middleton düğün törenine krem rengi bir kıyafetle katıldı. Ancak Middleton'ın bu tercihi görenleri şaşırttı.

Middleton'ın kıyafetinin eleştiri almasının nedenlerinden biri düğünde tercih ettiği elbiseyi daha önce üç kez giymiş olması.

Cambridge Düşesi aynı elbiseyi farklı aksesuarlar ve saç modelleriyle defalarca giyiyor.

Middleton'ın kıyafetinin çok eleştirilen diğer bir ayrıntısı ise rengi oldu. Düşes'in favori tasarımcılarından Alexanden McQueen imzalı kıyafet krem rengindeydi.

Özellikle de kraliyet ailelerinde geçerli olan kıyafet kurallarına göre bir düğünde krem rengi kıyafet giymek gelini önemsememek olarak nitelendiriliyor. Kate Middleton'ın kıyafet seçimi de en çok bu yüzden eleştirildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları "Kate beyaz giyiyor. Bir düğünde asla beyaz giyemezsiniz, eğer gelin değilseniz" yorumunu yaparken bazıları da "Kate kasten gelinden rol çalmaya çalışıyor" dedi.

Bazıları ise Middleton'ın tercihi hakkında "Kate neden açık renk giyiyor. Onu eve gönderin" diye yorumda bulundu. 

Middleton'ın saçları da ayrı bir eleştirinin konusu oldu. Düşes'in neden saçlarını umursamamış gibi görünmek yerine daha derli toplu bir model vermediği konuşuldu.

Kate Middleton'ın iddia edildiği gibi gelini gölgede bırakmak amacında olmadığı tam tersine fazla dikkat çekmemek için böyle bir tercih yaptığı yorumları da geldi. Bazıları da kısa bir süre önce üçüncü kez anne olan Kate Middleton'ın yorgun olduğu ve henüz tam olarak toparlanamadığı için tören kıyafetine fazla önem vermediğini öne sürdü.

Kate Middleton aynı kıyafeti ilk olarak 2015 yılında kızı Prenses Charlotte'un vaftiz töreninde giymişti. Ardından 2016'da Kraliçe'nin doğum günü kutlamalarında da aynı kıyafet vardı. Middleton, son olarak geçen yıl yine aynı kıyafetle Belçika'daki bir törene katılmıştı. Düşes, her seferinde aynı elbiseyi farklı şapkalar ve saç modelleriyle tamamlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.