Hava Durumu

Kastamonu 1966'nın başına tanıdık isim

Bursalı futbol adamı Özhan Pulat, 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor 1966'nın başına geçti. Ekibinde Bursasporlu eski futbolcu Bekir Ozan Has da yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2019 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2019 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kastamonu 1966'nın başına tanıdık isim

Bursa Hayat Gazetesi/ Ali AKAT

Bursaspor'unTeknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde şampiyon olduğu dönemde teknik kadroda yer alan Özhan Pulat, Kastamonuspor 1966 takımının yeni teknik patronu oldu. Bursaspor'dan sonra Eskişehirspor ve Gazişehir takımlarında görev alan Pulat, son olarak scout ekip şefliği görevini sürdürüyordu. 35 yaşındaki teknik direktörün ekibinde Bursasporlu eski oyuncu Bekir Ozan Has da yer alıyor.

'CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ'

35 yaşındaki Pulat imza töreninde yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: "Kariyer planlamamda en büyük hedefim olan teknik direktörlük için yeni bir yola girdim. Herşeyin bir ruhu olduğuna inanıyorum. Sahada kazanma arzusuyla mücadele eden ve yüreğini ortaya koyan oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Tekmeye kafasını sokmayan, toptan kaçan, taraftarı düşünmeyen hiçbir oyuncuyla yola devam etmeyeceğiz. Biz Biz bu saatten sonra bu şehrin milli değerini temsil ediyoruz. Kastamonuspor 1966 camiasına ve bize inananları mahcup etmemek için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.