Hava Durumu

Kartal ilk imzayı N'Sakala'ya attırdı

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, ilk transferini tamamladı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile sözleşmesi biten N'Sakala ile bugün 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kartal ilk imzayı N'Sakala'ya attırdı

Trabzonspor'un Avrupa'dan 1 yıl men edilmesi sonrasında önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, güçlü bir kadro kurmak için harekete geçti. Geçtiğimiz aylarda anlaşmaya varılan Alanyasporlu sol bek N'Sakala ile bugün bir görüşme yapan Erdal Torunoğulları, 30 yaşındaki futbolcuya 2+1 yıllık sözleşmeyi imzalattı. Bu transferde Demokratik Kongolu oyuncuya imza parası ödenmeyecek. Bu sezon ligde 29, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 6 olmak üzere toplamda 35 maça çıkan başarılı oyuncunun 4 de asisti bulunuyor.

SIRADA YILDIZLAR VAR

N'Sakala'yı kadrosuna katan ve Alanyaspor'dan Wellinton'u da isteyen Beşiktaş, bazı yıldızları da gündemine aldı. Şampiyonlar Ligi için önemli bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar, bu süreçte genç oyuncuları da listesine aldı. Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturmak istediği isimler, Bucaspor'dan Oğuz Aydın ve Karşıyaka forması giyen Doğukan İnci.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.