Hava Durumu

Kartal Avrupa'da bir başka

Şampiyonlar Ligi'nde grubundan lider olarak çıkarak son 16 turunda Bayern Münih'e rakip olan Beşiktaş, Süper Lig'de gol yollarında sorun yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kartal Avrupa'da bir başka

Kayseri ile deplasmanda oynadığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde en etkisiz performansını bu sezon sergiledi. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli teknik adamın ilk sezonunda 15 maçta 34 gol kaydetti. Geçen sezon ligin aynı periyodunda rakip filelere 27 gol bırakan Kartal, 2017-2018'de ise 23 golde kaldı. Beşiktaş bu sezon ayrıca zirve mücadelesi yapan takımlar arasında en az gol atan ekip olarak dikkati çekiyor. Kayserispor gibi 23 golde kalan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de ilk 7 sırada yer alan Galatasaray, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Göztepe ve Trabzonspor'dan daha az gol attı. Kartal ligde gol yollarında etkisiz kalırken, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda daha farklı bir görüntü ortaya koydu. Ligde 15 karşılaşmada 1,5 ortalama tutturan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 11 gole ulaşarak 1,8 ortalama yakaladı. Siyah-Beyazlı- lar, Türkiye Kupası'nda da Grandmedical Manisaspor'u 9-0 mağlup etti.

Beşiktaş kolay rakip değil'

Bayern Münih'in sol beki David Alaba, Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Hocalarına tam anlamda güvenip inandığını söyleyen Alaba; "Beşiktaş ile eşleştiğimiz için mutluyuz. Leipzig maçlarında ortaya koyduğu futbolu izledik. İstanbul'da bizi nasıl bir atmosferin bekleyeceğini biliyoruz. Beşiktaş ile oynayacağımız için mutluyuz. Beşiktaş'ın kolay bir rakip olduğu fikrine katılmıyorum. Beşiktaş'ın bu seneki performansı her şeyi kanıtladı. Boşuna grup lideri olmadılar. Bireysel olarak da çok güçlü oyuncular var." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.