Hava Durumu

KARADENİZSİAD Tuğgeneral Hacıoğlu'yla bir araya geldi...

Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetim Kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
KARADENİZSİAD Tuğgeneral  Hacıoğlu'yla bir araya geldi...

KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun ve beraberindeki heyet, önceki günlerde ziyaret ettiği Bursa Valisi İzzettin Küçük'ün ardından Bursa Garnizon Komutanlığında Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile bir araya geldi. Samimi bir havada gerçekleşen sohbette KARADENİZSİAD'ın kuruluş amacından hedeflerine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

UZUN: KOMUTANIMIZ DA KARADENİZLİ

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirme yapan KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, yaptıkları kutsal görevde Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'na ve onun nezdinde tüm askerlere başarılar diledi. Uzun, şunları söyledi, "Yeni kurulmuş olan derneğimizle Bursa protokolüne ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanlıklarıyla tanınan komutanımızı da ziyaret etmek istedik. Aynı zamanda Karadenizli olan komutanımızla derneğimize dair istişarelerde de bulunduk. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyor, tüm İslam âlemininde ramazan ayını kutluyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.