Hava Durumu

Karaciğerinizde yağlanma varsa dikkat! Hafıza kaybına sebep oluyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun vermiş olduğu maydanoz kürü ile karaciğerinizde oluşan yağlanmadan kurtulabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Karaciğerinizde yağlanma varsa dikkat! Hafıza kaybına sebep oluyor

Karaciğer yağlanması sağlıksız beslenme sonucu ortaya çıkan, kalp damar hastalıklarının riskini oluşturan sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Aynı zamanda hareketsiz yaşam, maşa başı çalışan kişilerin de karaciğerinde yağlanmalar meydana gelebilir. Karaciğer yağlanması beraberinde birçok sağlık sorununu getirebilir.

Genellikle karaciğerde yağlanma; ciltte kızarıklık, midede şişkinlik ve hazımsızlık, gözlerde kızarıklık ve kaşıntı, hemoroid, hafızanın zayıflaması, nefesin kötü kokması, ciltte oluşan siyah noktalar ve akne gibi belirtilerle kendini gösterir.

Karaciğerinizde yağlanma problemi yaşıyorsanız veya yaşadığınızı düşünüyorsanız Prof. dr İbrahim Saraçoğlu'nun vermiş olduğu maydanoz kürünü uygulayabilirsiniz.

İşte Prof. Dr İbrahim Saraçoğlu'ndan maydanoz kürü tarifi...

Malzemeler 

16 adet maydanoz
Yarım limon

Maydanozu yaprakları ile birlikte mutfak robotunun içerisine atın. Üzerine yarım limonu sıktıktan sonra içerisine yarım bardak su ilave edin. Tekrar karıştırdıktan sonra bir cam sürahi içerisinde muhafaza edip içebilirsiniz. Bu kürü sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karnına içmeniz gerekir. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra bir hafta ara verip tekrar başlayabilirsiniz.

Yılda en fazla 2 defa uygulayabileceğiniz maydanoz kürü ile karaciğer yağlanmasını önlemiş olursunuz.

NOT:

Hiçbir kürü alışkanlık haline getirip sürekli uygulamamalısınız. Herhangi bir sağlık sorunu gelişmesini önlemek veya alerjik bir reaksiyona sebebiyet vermemek için bir hekime başvurabilirsiniz.

Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.