Hava Durumu

Karacabey alt yapısını yeniliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ yetkilileri ile makamında bir araya geldi. Yetkililerle ilçenin altyapı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Özkan, "Geçen yıl başlayan altyapı çalışmalarımıza bu sene de hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Karacabey  alt yapısını yeniliyor

Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ yöneticileri ile bir araya gelerek, gelecek dönem ilçede gerçekleştirilecek altyapı yatırımlarını değerlendirdi. BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Devrim İzgi, İçme Suyu Daire Başkanı Haluk Emre Akgün, Kanalizasyon Daire Başkanı Rafi Demirel veBUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya'nın da hazır bulunduğu toplantıda, BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen AYB kredisi kapsamında ilçede gerçekleşecek altyapı yatırımları masaya yatırıldı. İçme suyu şebeke hatları ve taşıyıcı kanalizasyon yağmur suyu hatlarının yenilenmesi ile ilgili projelerin değerlendirildiği toplantıda, vatandaşların talepleri BUSKİ yetkililerine iletildi. 
Ali Özkan, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özkan, çalışmaların gayet güzel gittiğini belirterek, "İlçemizde devam eden çalışmalar haricinde önümüzdeki dönemin altyapı yatırımlarının planlaması da yapıldı. Mutluyuz. Geçen yıl başlayan altyapı çalışmalarımıza bu sene de hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.