Hava Durumu

Kapı kapı dolaşacağız!

Tanıtım toplantısında konuşan Mevlüt Uysal, "Nerede, ne görev verilirse verilsin, görev kutsaldır. İşimizi sağlam ve doğru bir şekilde yaptığımız takdirde bu dava ilerleyecektir. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimize en iyi şekilde devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2018 22:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2018 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kapı kapı dolaşacağız!

İstanbul'a en güzel hizmetleri kazandıracağını ifade eden Binali Yıldırım ise, "İstanbul'a hizmet biter mi? İstanbulluya hizmet biter mi? Bitmez. Benim bu şehre, bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var.

Aday arkadaşlarımla beraber şimdi bu borcu ödemeye geliyorum" ifadelerini kullandı. 31 Mart 2019Yerel Seçimleri AK Parti İstanbul Adayları Tanıtım Toplantısı, Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcıları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ilçe belediye başkanları ve başkan adayları, parti yöneticileri, davetliler ve on binlerce vatandaş katıldı.

"VERİLEN GÖREV KUTSALDIR"

Adayları tek tek tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ı AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı. Recep Tayyip Erdoğan Mevlüt Uysal'ın adaylığını örnek göstererek; "İşte buyrun. Başakşehir, ardından Büyükşehir, şimdi de Büyükçekmece. İnandığımız davanın gereği neyse bunu yapıyoruz" dedi. Erdoğan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ise Binali Yıldırım'ı açıkladı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Uysal, "Nerede görev verilirse verilsin, görev kutsaldır" ifadelerini kullandı.

UYSAL: "HİZMETLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"

İstanbullulara en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacağını vurgulayan Uysal, "İstanbul, AK Parti'nin doğduğu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete başladığı şehir. Bu şehirde başlayan bu hareket Türkiye'nin, dünyanın kaderini değiştirdi. Bugün burada yapılan aday tanıtım toplantısı, yeniden doğuşun başlangıcı olacaktır. AK Parti'de her zaman deriz; 'Nerede ne görev verilirse verilsin, görev kutsaldır.' İşimizi sağlam ve doğru bir şekilde yaptığımız takdirde bu dava ilerleyecektir. Bugüne kadar herkes görevinin gereğini iyi yaptı ki bu noktaya geldik. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimize en iyi şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Hizmette önceliğin gönülleri kazanmak olduğunu söyleyen Uysal, "Yaklaşık 15 ay önce İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi bizi İBB Başkanı olarak seçtiğinde bana Başkanlık görevimizin haricinde bir görev daha verildiği inancındaydım. O görev, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul'u yine AK Parti'nin kalesi olarak tutma göreviydi. Bu toplantımız İstanbul adına, Türkiye adına hayırlı olsun inşallah. 3 ay içerisinde kapı kapı dolaşarak, herkesin gönlüne girerek inşallah iyi bir netice alacağız. İstanbul yine AK Parti'nin en güçlü kalesi olacak. AK Parti'den aday olan arkadaşlarımızdan daha fazla aday olmayan arkadaşlarımız çalışacak ki bu dava yeniden ayağa kalkacak. Hep beraber omuz omuza çalışarak 31 Mart akşamı zaferimizi ilan edeceğiz inşallah" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.