Hava Durumu

Kağıt toplayıcısı kılığına girdi! En sonunda yakalandı

Ankara'da 8 yıldır aranan 'hayalet' lakaplı suç örgütü lideri yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kağıt toplayıcısı kılığına girdi! En sonunda yakalandı

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri suç örgütü kurmak ve yönetmek, uyuşturucu madde  ticareti yapmak ve kasten öldürme olmak üzere 14 ayrı suçtan aranan "hayalet"  lakaplı İ.B'nin peşine düştü.

Kurduğu özel ekiple 8 yıldır aranan "hayalet"in izini süren ekipler  İ.B'nin yakalanmamak için farklı yöntemlere başvurduğunu belirledi.

KAĞIT TOPLAYICISI KILIĞINDA GİZLENDİ

Özel ekibin yaptığı çalışmalar sonucu kağıt toplayıcısı kılığına  girdiği belirlenen İ.B'nin değişik marka ve model araçlar kullandığı, genellikle  geceleri dışarı çıktığı ve bu yöntemlerle 8 yıldır firari olarak saklandığı  belirlendi.

Yapılan çalışmalar sonucu en son Keçiören bölgesinde saklandığı ortaya  çıkan İ.B'nin Kuzey Ankara TOKİ Blokları'ndaki bir dairede yaşadığı bilgisini  alan polisler, operasyon için düğmeye bastı.

"Hayalet"in saklandığı binayı kuşatan ekipler, düzenledikleri  operasyonla İ.B'yi kıskıvrak yakaladı. Operasyonda İ.B'nin saklandığı evde  bulunan iki şüpheli de gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği  öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.