Hava Durumu

Kadını taciz eden saldırgan yakalandı

İstanbul Cihangir'de Finlandiyalı bir kadını güpegündüz bıçakla saldırarak taciz eden şüpheli, çay bahçesinde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kadını taciz eden saldırgan yakalandı

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 12.00 sıralarında Beyoğlu Cihangir'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre parkta elinde telefon ile yürüyen Finlandiyalı kadın, arkasından gelen kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan ile boğazını sıkarak taciz ettiği kadın arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan boğuşmanın ardından saldırgan cebindeki bıçağı çıkararak kadının boğazına dayadı. Direndiği için saldırgan tarafından boğazı sıkılan genç kadının görüntüleri, sosyal medyada infiale neden olmuştu. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yanmıştı.


BEYOĞLU POLİSİ ÇAY BAHÇESİNDE YAKALADI

Sosyal medyada tepki yağan görüntüleri inceleyen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında görüntülerden kimliği tespit edilen Berzan E.Ç.(19), polis ekipleri tarafından Sancaktepe'de bir çay bahçesinde yakalandı. Şüphelinin Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan şüpheli şahsın zihinsel engelli olduğu ve olayda kullandığı bıçağın da ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.