Jennifer Lopez, konser verdiği Antalya'da yediği sütlacı çok beğendi.
Haber Giriş Tarihi: 08.08.2019 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2019 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Konser verdiği Antalya'ya 90 kişilik ekibiyle gelen dünyaca ünlü ABD'Lİ yıldız Jennifer Lopez,Belek'te konakladığı beş yıldızlı otelde Türk mutfağının lezzetlerini de tattı.
Dünyaca ünlü ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, konser için geldiği Antalya'daki konakladığı otelde, Türk mutfağının lezzetlerinin tadına baktı.
Latin müziğin önde gelen isimlerinden Jennifer Lopez, 'It's My Party' adlı dünya turnesi kapsamında konser verdiği Antalya'da şarkıları ve danslarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Belek Turizm Bölgesi'ndeki Regnum Carya Oteli'nde iki gece konaklayan sanatçı, kendisine sunulan Türk mutfağından lezzetleri de tattı. Lopez'in, yemeklerini otel misafirleriyle birlikte ana restoranda yediği belirtildi.
Jennifer Lopez'in konakladığı ve konser verdiği Regnum Carya'nın Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, konsere yaklaşık bir yıl hazırlandıklarını, son 6 ayın çok yoğun geçtiğini söyledi. Sanatçının beklediklerinden daha kalabalık bir ekiple Antalya'ya geldiğini ifade eden Üstertuna, "Sadece kendi ekipleri 90 kişiydi, bavullar ve ekipmanlar 10 tırdı. Bunun yanında teknik ekip, Türkiye'den de ayarladığımız ekibi düşünürsek 230 kişilik bir ekiple konsere hazırlandık. Bir de otel çalışanlarımız vardı. Minimum 520 kişi bu iş için çalıştı, hummalı bir hazırlık oldu. Sanatçı 230 parça bavulla geldi. İçinde kendisinin yanı sıra dansçılarının da kostümleri bulunuyordu" diye konuştu.
"TEKRAR SÜTLAÇ İSTEDİ"
Sanatçının yurt dışından özel su gibi bazı istekleri olduğunu, bunları da temin ettiklerini vurgulayan Üstertuna, sözlerini şöyle tamamladı:
"Genel olarak misafire sunduğumuz Türk lezzetlerini sanatçı için de hazırladık. Yemeklerin çok kremalı ve çok acı olmaması yönünde talepte bulundu.
Hemen hemen tüm lezzetleri tattı. Özellikle kahvaltıda bal kaymak, ahududu reçelini ve çırpılmış yumurtayı çok sevdi. Öğlen ve akşam yemeklerinde ıstakoz, karides gibi deniz mahsullerinden örnekler sunduk. Sütlaç ikram ettik, çok beğendi, tekrar istedi. Sütlaç ile ilgili nasıl yapıldığı, içinde nelerin olduğu yönünde sorular sordu."
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Jennifer Lopez Türkiye'de en çok onu beğendi
Jennifer Lopez, konser verdiği Antalya'da yediği sütlacı çok beğendi.
Konser verdiği Antalya'ya 90 kişilik ekibiyle gelen dünyaca ünlü ABD'Lİ yıldız Jennifer Lopez, Belek'te konakladığı beş yıldızlı otelde Türk mutfağının lezzetlerini de tattı.
Dünyaca ünlü ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, konser için geldiği Antalya'daki konakladığı otelde, Türk mutfağının lezzetlerinin tadına baktı.
Latin müziğin önde gelen isimlerinden Jennifer Lopez, 'It's My Party' adlı dünya turnesi kapsamında konser verdiği Antalya'da şarkıları ve danslarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Belek Turizm Bölgesi'ndeki Regnum Carya Oteli'nde iki gece konaklayan sanatçı, kendisine sunulan Türk mutfağından lezzetleri de tattı. Lopez'in, yemeklerini otel misafirleriyle birlikte ana restoranda yediği belirtildi.
Jennifer Lopez'in konakladığı ve konser verdiği Regnum Carya'nın Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, konsere yaklaşık bir yıl hazırlandıklarını, son 6 ayın çok yoğun geçtiğini söyledi. Sanatçının beklediklerinden daha kalabalık bir ekiple Antalya'ya geldiğini ifade eden Üstertuna, "Sadece kendi ekipleri 90 kişiydi, bavullar ve ekipmanlar 10 tırdı. Bunun yanında teknik ekip, Türkiye'den de ayarladığımız ekibi düşünürsek 230 kişilik bir ekiple konsere hazırlandık. Bir de otel çalışanlarımız vardı. Minimum 520 kişi bu iş için çalıştı, hummalı bir hazırlık oldu. Sanatçı 230 parça bavulla geldi. İçinde kendisinin yanı sıra dansçılarının da kostümleri bulunuyordu" diye konuştu.
"TEKRAR SÜTLAÇ İSTEDİ"
Sanatçının yurt dışından özel su gibi bazı istekleri olduğunu, bunları da temin ettiklerini vurgulayan Üstertuna, sözlerini şöyle tamamladı:
"Genel olarak misafire sunduğumuz Türk lezzetlerini sanatçı için de hazırladık. Yemeklerin çok kremalı ve çok acı olmaması yönünde talepte bulundu.
Hemen hemen tüm lezzetleri tattı. Özellikle kahvaltıda bal kaymak, ahududu reçelini ve çırpılmış yumurtayı çok sevdi. Öğlen ve akşam yemeklerinde ıstakoz, karides gibi deniz mahsullerinden örnekler sunduk. Sütlaç ikram ettik, çok beğendi, tekrar istedi. Sütlaç ile ilgili nasıl yapıldığı, içinde nelerin olduğu yönünde sorular sordu."
En Çok Okunan Haberler
Korkunç kaza! 3 kişi hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursalılara hitap edecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da duyurdu: "Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız"
Uzayan öksürük dikkat çekiyor: "Bir alarm olabilir"
Bursa'da bugün hangi yollar araç trafiğine kapatılacak?
18 yıl önce işlenen cinayetin zanlısı yakalandı
Boşanma aşamasındaki eşe kurşun yağmuru! Olay yerinde can verdi
Sıcak havalarda kış lastiği kaza riskini arttırıyor!
Bursa'da Ana Kucakları sayısı artacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa'da coşkulu karşılama
Emekliye promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Türkiye ocak ayında elektrik üretimini artırdı