Hava Durumu

İzmir Marşı'na küfür eden oyuncuya bir şok daha!

İzmir Marşı'na küfür ettiği videosu ortaya çıkan Ebubekir Öztürk'e şok üstüne şok yaşamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İzmir Marşı'na küfür eden oyuncuya bir şok daha!

Kolpaçino film serisinde canlandırdığı Ganyotçu karakteriyle ünlenen Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'na küfrettiği görüntülerin ardından Kapı Ağası'nı oynadığı TRT'nin "Payitaht Abdülhamit adlı dizisinden atılmıştı. 

Öztürk'ün, büyük tepki çeken videosunun sosyal medyaya düştüğü gün bir de film için imza atmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Empati Yapım'ın çekeceği "Frankestein Canavar Gibi" filmindeki ana karakterlerinden biri için teklif alan Öztürk, önce 140 bin TL gibi yüksek bir ücret talebinde bulundu. Ardından da makul bir paraya anlaşmaya karar verdi. Ancak son anda küfürlü videosu ortaya çıkınca yapımcı Öztürk'ü oynatmaktan vazgeçti. Ebubekir Öztürk'ün canlandıracağı rol için Gökhan Yıkılkan'la görüşüldüğü öğrenildi.

Kolpaçino serisiyle dikkat çeken Suat Özkan, Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım'ın kaleme aldığı filmde başrolü ise ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ oynayacak.

Son olarak "Bana Sevmeyi Anlat" isimli dizide Haşmet karakterine hayat veren Üstündağ, eşi Ecem Özkaya'nın rol aldığı "Hayat Şarkısı" dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından ailesiyle Fethiye'ye tatile gitti.

Ardından da oğlu ve eşiyle Avrupa'ya gidecek olan oyuncu, ay başında dönecek ve ayağının tozuyla film setinde soluğu alacak. "Frankestein Canavar Gibi" filminin yönetmen koltuğunda ise Özgür Bakar yönetecek.

Kaynak: Medyatava

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.