Hava Durumu

"İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması

Malazgirt'te; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi. 

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması

Malazgirt Kaymakamlığı, Malazgirt Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alpaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen yarışma, Malazgirt Kültür Merkezinin konferansa salonunda düzenlendi. Yarışmaya, ilçe merkezinden 10 anaokulu, 28 ilkokulu, 37 ortaokulu ve 13 lise olmak üzere toplam 88 öğrenci katıldı. Alpaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Özcan'ın konuşması ile başlayan yarışmada, öğrenciler İstiklal Marşı'nı en güzel şekilde okumak için birbirleriyle yarıştı. Öğrencilerin İstiklal Marşı'nı okudukları sırada bazı veliler duygu dolu anlar yaşadı. 


Anaokulu kategorisinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencisi 4 yaşındaki Zeynep Hilal Kırlı, ilkokulu kategorisinde Atatürk İlkokulu öğrencisi Ilgar Yalçınkaya, ortaokulu kategorisinde Mehmet Akif Ortaokulu öğrencisi Havin Çakan, lise kategorisinde ise Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi öğrencisi Fırat Sağlam birinci oldu. 
Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi. 


Programa Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Alpaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Özcan ve Müdür Başyardımcısı Sevil Kırlı, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.