Hava Durumu

İşte Yeniden Refah Partisi açılış tarihi!

Yeniden Refah Partisi resmi açılış tarihini Kurban Bayramı'ndan sonra yapılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2019 01:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2019 01:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İşte Yeniden Refah Partisi açılış tarihi!

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, altyapı ve haberleşme sistemlerinde sıkıntılar bulunan binada tadilat çalışmalarının devam ettiğini belirterek Kurban Bayramı'ndan sonra resmi açılış yapacaklarını bildirdi.

Parti tabelasının bugün genel merkez binasının girişine asıldığını ifade eden Pamukçu, "Yaşlı bir bina. 1980'li yıllardan beri bu davanın hizmetinde olan bir bina. Milli Görüş'e uzun yıllar hizmet etmiş, dolayısıyla manevi havası bizim için çok önemli bir bina. Bundan istifade etmek istedik. Tabii ki tabelamızı başka yere asamadık, bu binaya astık. Aynı yerde siyaset yapmak önemliydi" dedi.

Pamukçu, 26 Temmuz Cuma günü Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında Merkez Karar Yürütme Kurulunun partide ilk toplantısını yapacağını söyledi.

Şu anda partinin il ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini ifade eden Pamukçu, ekim ayı içinde seçilmiş delegelerle ilk kongrelerini yapacaklarını ifade etti.

Geçen yıl kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanlığı'nı eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.