Hava Durumu

İsrailli FDD'nin Adamı CHP'li Aykan Erdemir!

Hakkında yakalama kararı çıkartılan CHP Bursa eski Milletvekili Aykan Erdemir'in Siyonist İsrail Merkezli Demokrasiyi Savunma Vakfı'nın(FDD) Türkiye'deki kara propagandacısı olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İsrailli FDD'nin Adamı CHP'li Aykan Erdemir!

Bilal KAYAALTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın  "Türkiye'den ABD'deki davaya sahte delil ve belge götürdüğü" iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkardığı CHP'nin bir önceki dönem Bursa Milletvekili Aykan Erdemir'in çok yönlü kirli ilişkilerinin olduğu belirtiliyor. Halen ABD'de bulunan Erdemir'in FETÖ'nün bu ülkedeki faaliyetlerine büyük bir iştahla katıldığı kaydediliyor.

AÇILIŞA KATILDI

Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin arkasındaki güç olarak anılmaktan gurur duyduğunu belirten İsrail merkezli FDD'nin Türkiye hakkındaki kara propaganda hamleleri, korkunç ilişkileri de gün yüzüne çıkardı. Siyonist kuruluş FDD'nin en dikkat çekici Türkiye uzmanı ise FETÖ'nün ABD'deki etkinliklerinde de bol bol boy gösteren eski CHP milletvekili Aykan Erdemir olduğu kaydediliyor. Yurt dışında yabancı medyada yazıları çıkan Cumhuriyet Halk Partili Erdemir'in,  kapatılan STV'nin ABD bürosu açılışında yer aldığı ve 15 Temmuz'la ilgili akla hayale gelmedik mesnetsiz iddialarda bulunduğu ifade ediliyor. Firari FETÖ'cülerle Birleşik Devletlerde toplantılara katılıp Türkiye aleyhinde çalışmalarına devam eden Erdemir'in, CHP'li üst düzey yetkililerle de halen görüşmeler yaptığı iddia ediliyor.

ERDOĞAN'A KOMPLOCU DİYEREK İFTİRA ATIYOR

Siyonist İsrailli FDD'nin ülkemizdeki önde gelen ekibinde yer aldığı belirtilen CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir'in bu kuruluşun çatısı altından Türkiye aleyhinde her türlü karanlık propagandanın içinde yer aldığı ifade ediliyor. CHP'li Erdemir'in  son olarak Washington Post gazetesi için kaleme aldığı yazısında da TRT'de yayımlanan dizilerden yola çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında "Komplocu ve Anti-Semitist" ifadelerini kullanarak, kimlere hizmet ettiğini açıkça ortaya koymuş oluyor. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Aykan Erdemir'in sosyal medyadan Türkiye aleyhinde kampanyalarda en önde yer alıp, dış güçlerin maşası olduğunu kanıtlamış oluyor. Erdemir'in FETÖ'nün ABD imamı Hakan Taban ve tutuklu  İlhan İşbilen'le Birleşik Devletlerde çok sayıda toplantıda bir araya geldiği fotoğraflar kamuoyu tarafından biliniyor.

17 ARALIK KUMPASININ DEVAMI

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebini değerlendiren İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği  Aykan Erdemir hakkında atılı suç kapsamında yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Şüpheli Erdemir'in görüldüğü yerde yakalanacak ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ABD'deki 17 Aralık kumpasının devamı niteliğindeki davada 'belge çalınmasıyla' ilgili tahkikat kapsamında ifadesine başvurulacağı kaydediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.