Hava Durumu

iPhone kullanıcıları şokta!

iOS 11.2.5'te karşılaşılan iMessage problemi üzerinden bir hafta geçmeden benzer bir problem Twitter uygulamasında da baş gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
iPhone kullanıcıları şokta!

Apple, özellikle son birkaç aydır iOS cephesinde karşılaşılan hatalara çözüm üretmek için ciddi mesai harcıyor. Hatta geçen hafta iMessage ile gelen bir mesajın tehlike saçtığı ortaya çıkmış, Telegu karakterleriyle oluşturulan mesajların iOS11.2.5'te iPhone'ları kullanılamaz hale getirdiği netleşmişti. Kısa süre içinde konuya dair açıklama yapan Apple, yeni güncellemeyle bu problemi ortadan kaldıracağını bildirmişti.

Apple'ın son dönemlerde iOS cephesinde karşılaştığı hatalarla başı dertte. Son olarak iOS 11.2.5 karşılaşılan bir sorunun iPhone'ları tek mesajla çökerttiği ortaya çıktı.

Yeni güncellemeyle iPhone'lardaki "tek mesajla çökme problemi" ortadan kalkıyor

Apple, tek mesajla iPhone'ları çökerten iOS hatasını ortadan kaldırmak için yeni yazılım güncellemesi yayınlayacak.

iOS cephesindeki hatalar ortaya çıkmaya devam ederken Apple'ın konuyla alakalı yakın zamanda bir güncelleme yayınlaması bekleniyor.

Twitter'da da benzer sorun ortaya çıktı

iMessage'daki bu sorun son olarak Twitter uygulamasına da sıçramış gibi görünüyor. Zira yine Telegu karakterleriyle hazırlanan bu mesaj, Twitter akışına düştüğünde uygulama kendini doğrudan kapatıyor ve kullanılamaz hale geliyor. Apple ise konuya ilişkin güncelleme yayınlanacağını ve hem bu hem de benzerproblemlerin tamamen ortadan kalkacağını ifade ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.