Hava Durumu

İnstagram'a yeni özellik geldi

Instagram'a fotoğrafları arşivleme seçeneği geldi. Arşiv butonu sayesinde profilinizde paylaştığınız fotoğrafları arşiv klasörüne atarak sadece kendiniz göreceğiniz şekilde ayıklayabilirsiniz. Böylece artık herkesin görmesini istemediğiniz, ancak tamamen silmeyi de arzu etmediğiniz fotoğraflar arşivde yine elinizin altında olacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İnstagram'a yeni özellik geldi

Dünyanın en büyük sosyal medya uygulamalarından olan Instagram kendini geliştirmeye devam ediyor. Instagram, yeni 'arşiv' özelliği ile kullanıcıların sadece kendilerinin görebileceği paylaşım klasörü oluşturdu. Profil sayfanız açıkken uygulamanın hemen sağ üst kısmında yer alan arşiv butonuna dokunarak arşivlediğiniz tüm fotoğraflara ulaşabilimeniz mümkün.

NASIL ARŞİVLEYEBİLİRİM?

Instagram'da herhangi bir fotoğrafınızı arşivlemek için ise yapmanız gereken şey önce paylaşım yaptığınız fotoğrafın üst kısmında yer alan '...' butonuna dokunmanız. Ardından arşivle seçeneğini seçin. Arşivlediğiniz anda fotoğrafınız arşiv klasörüne iletilecek ve paylaştığınız görüntüler arasından kaldırılacak.

ARŞİVE GİDEN FOTOĞRAFLAR TEKRAR ESKİSİ GİBİ YAYINLANABİLİR Mİ?

Evet. Arşiv klasörüne girerek yine fotoğrafın özelliklerini seçip 'profilimde göster' seçeneğine dokunmanız yeterli. Böylece fotoğrafınız yayınlandığı tarih ve saat aralığında yayındaki fotoğraflarınızın arasında yerini alacak. Yani arşivlediğiniz fotoğrafları istediğiniz zaman tekrar yayına alıp herkesin görmesini sağlayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.