Hava Durumu

Instagram'a hashtag takip etme özelliği geliyor

Yıl içerisinde pek çok güncelleme alan Instagram, bu yıl içerisinde önemli bir güncelleme daha alacak. Facebook şirketinin üzerinde çalıştığı yeni özellik ile beraber kullanıcılar istedikleri hashtagleri takip edebilecek. Yani takip ettiğiniz hashtagleri ana sayfanızda hızlıca görebileceksiniz. 

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Instagram'a hashtag takip etme özelliği geliyor

Gerçekten işe yarayabileyecek bir özellik olan bu güncelleme, pek çok kişi tarafından beğenilecektir diye düşünülüyor. Pippa Akram adlı Twitter kullanıcısının ortaya çıkardığı bu özellik, kısa süre içerisinde tüm Instagram kullanıcılarına gelecek. Ayrıca hashtag takip etme özelliğiyle beraber ana sayfanızın tamamında takip ettiğiniz etiketler görünmeyecek. Sadece popüler olan ve son yüklenen gönderiler gösterilecek. Böylelikle ana sayfada karmaşıklık yaşanmayacak. Ayrıca aynı durum Hikayeler kısmı için de geçerli olacak.

Bir süre önce Twitter'a da bu tarzda bir özellik gelmişti. 3.parti uygulamalar sayesinde Twitter'daki hashtagleri hızlıca takip edebiliyordunuz. İşte Instagram'a gelecek olan özellik bu tarzda çalışacak. Ancak Instagram'da 3.parti bir uygulamaya gerek kalmayacak. Instagram'ın takip ettiğiniz hashtagleri daha rahat bir şekilde görebileceğiniz bu özelliği, kısa süre içerisinde kullanıcılara sunması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.