Hava Durumu

İngiliz heyet Bilim Merkezi'ni gezdi 

Birleşik Krallık Araştırma ve İnovasyon (UKRI) heyeti, Kocaeli Bilim Merkezi'ni ziyaret ederek düzenekleri ve atölye çalışmalarını inceledi. 

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İngiliz heyet Bilim Merkezi'ni gezdi 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)'ı ziyaret eden Birleşik Krallık Araştırma ve İnovasyon(United Kingdom Research and İnnovation-UKRI) heyeti, Kocaeli'ne geldi. Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği'nde görevli 2 kişinin de eşlik ettiği heyet, Kocaeli Bilim Merkezi'ni gezdi. Bilim Merkezi'ndeki düzenekleri ve gerçekleştirilen atölye çalışmalarını inceleyen heyete, müze salonları, üretim süreçleri ve atölyeler hakkında bilgiler verildi. 
Kocaeli Bilim Merkezi'ni gezen 4 kişilik heyet, ''Dinamik Dünyamız'', ''Algı ve Gerçeklerimiz'' ve ''Bilimin Sultanları'' sergilerinde eğitmenler tarafından bilgilendirildi. Heyet, yetkililerden bol bol Bilim Merkezi hakkında bilgiler aldı. Seka Kağıt Müzesi'ni de gezen İngiliz heyet, Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi'nin kent ve ülke için çok önemli olduğunu dile getirdi. Ziyaret sonunda memnuniyetlerini dile getiren misafir heyet, eğitmen ve rehberlerle fotoğraf çektirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.