Hava Durumu

İmza şova az kaldı

Sow transferini bitiren Bursaspor, uzun süredir peşinde olduğu 23 yaşındaki Twumasi için de kulübü Astana'yla el sıkıştı. Yeşil-beyazlı yönetim iki oyuncuyla imza şova hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İmza şova  az kaldı

Bursaspor'da transfer çalışmalarında sona geliniyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Ahli'de oynayan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moussa Sow'la yarım sezonluğuna kiralık anlaşan yeşil-beyazlıların, transferi için uzun süredir uğraştığı Patrick Twumasi'de de mutlu sona ulaştığı ifade edildi.

SIKI PAZARLIK

Kulübü Astana'yla uzun süredir sıkı bir pazarlık halinde olan Timsah'ın, Kazak ekibiyle el sıkıştığı bildirildi. Bursaspor'dan 23 yaşındaki genç yıldız için 2 milyon Euro talep eden Astana, Yeşil-beyazlıların sıkı pazarlığı sonrasında çark etti. 1.5 milyon Euro'ya ikna edilen sarı-mavililere yarısı peşin, kalanı 2 taksit halinde 375 bin Euro ödeneceği kaydedildi.

HÜCUM GÜCÜ ZENGİNLEŞECEK

Aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından Twumasi ve Sow'la imza şov yapılacağı ifade edildi. Bu sezon Avrupa kupalarında attığı 9 golle dikkat çeken başarılı futbolcu, Senegalli tecrübeli santrforla birlikte Bursaspor'un hücum gücüne büyük bir güç katacak. (fotomac.com)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.