Hava Durumu

İlkgüneş Okulları'nda kızılay çadırı

Kızılay Haftası sebebiyle Özel İlkgüneş İlkokulu 4. sınıf öğrencileri okullarında Kızılay Çadırı kurdu. Kan bağışının öneminin vurgulandığı çadırda giyim ve gıda yardımları toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İlkgüneş Okulları'nda kızılay çadırı

Özel İlkgüneş İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay çadırı kurarak minik kalplerin ''YARDIM''la dolmasını sağladı. Öncesinde duyuru yapıp okul öğretmenlerini bilinçlendirerek giyim ve gıda yardımında bulunmalarına önayak oldular. Ayrıca projede görevli öğrencilerin kan bağışının önemini vurgulayan drama gösterisi diğer öğrencilerin büyük ilgi odağı oldu ve kan bağışının önemi vurgulandı.

MİNİK KALPLERDEN ÖNEMLİ ADIM

Proje sorumlusu sınıf öğretmeni Kezban Demir, "Kızılay bir yardım kurumudur. Özel İlkgüneş Okulu da bir yardım kurumu oldu bugün. ''Yardım'' insanları yücelten bir düşüncedir; kalpleri yardımla dolu öğrencilerimiz bugün topuma faydalı bir birey olma yolunda güzel bir sorumluluğu bizlere aktarmaya çalıştılar. İnsanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, barış içinde bir arada yaşamak ve dünyamızı güzelleştirmek için bu düşüncenin yaygınlaşmasını sağlamak için minik kalpli öğrencilerimiz bugün önemli bir adım attığını, toplumun bir mihenk taşı olmuş bu tür kurumlara gerekli desteğin verilmelidir" dedi. Okul müdürü Mehmet İstemihan ise böyle güzel ve anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ettiğini, dayanışma ve yardımlaşmanın toplumu bir arada tutan önemli bir etken olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.