Hava Durumu

İlk sponsorluk anlaşması yapıldı

Bursaspor Basketbol'un ilk sponsorluk anlaşması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İlk sponsorluk anlaşması yapıldı

Anlaşma Bursaspor resmi sitesinden böyle duyuruldu;

'2019-2020 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor Basketbol'un ilk sponsorluk anlaşması biletinial.com tarafından gerçekleşti.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde gerçekleşen törene Şube Başkanı Sezer Sezgin, Basketbol şubesi yönetim kurulu üyesi Adnan Orhan ve biletinial.com Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Çimci katıldı.

Türkiye genelinde  sinema, tiyatro, konser, spor v.b etkinliklere biletleme hizmeti veren firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Çimci , sponsorluk desteği hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Basketbol takımımızın Süper Lige çıkışıyla mutlu olduk. Şehrimizim göz bebeği Bursasporumuzun her branşta en üst liglerde mücadele etmesi ve geçmişteki başarılarını tekrar etmesi  en büyük temennimizdir.

Bir Bursa firması ve Bursa markası olarak , biz de kulübümüze gereken desteği vermek adına, tüm sezon boyunca kombine ve bilet satış operasyonları için hizmet sponsoru  olmaktan gururluyuz ve muyluyuz. Şehrimizin bir çok firmasını ve markasını da yine  şehrimizin en önemli markası Bursaspor'a destek olmaya davet ediyoruz. Yaptığımız bu başlangıç , umarım tüm şehirde büyüyerek devam eder." 

Basketbol takımımızın Kombine kart satışları 08 Ağustos 2019 Perşembe (yarın) saat 12.00'de www.biletinial.com üzerinden başlayacaktır.'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.