Hava Durumu

İki TIR çarpıştı, yol savaş alanına döndü

Manisa'nın Kula ilçesinde iki TIR'ın çarpışması sonucu yol savaş alanına döndü.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İki TIR çarpıştı, yol savaş alanına döndü

Kaza, saat 20.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere rampasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kula'dan İzmir'e giden Cuma Tufan idaresindeki 34 HE 9662 plakalı TIR, aynı yönde seyreden Güzel Şimşek idaresindeki 64 FL 227 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan TIR'lardan biri sağ şeritte kalırken, arkadan çarpan TIR  ise sol şeritte bariyerlere çarparak durabildi.

Kaza sebebiyle D300 karayolu adeta savaş alanına döndü. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, TIR'ın parçaları ve dökülen mazotlar karayoluna saçıldı.

Kapanan karayolunun İzmir istikametinde ekipler adeta seferber oldu. Hurdaya dönen TIR'dan dökülen mazotla kayganlaşan yolda başka bir kaza yaşanmaması için seferber olan karayolları ile Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekiplerine Kula Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri de yardım etti.

Eline süpürge ile kürekleri alan polisler, karayolları ekiplerinin kumlama çalışması yaptığı yolda mazot dökülen bölümü temizledi. Kaza sebebiyle yaklaşık 2 saat trafik ara ara seyrederken, kazaya karışan TIR'ların yoldan kaldırılması ile trafik akışı normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.