Hava Durumu

Huzur için galibiyet şart

Spor Toto Süper Lig'in 18. Haftasında Adanaspor'la karşılaşacak olan Bursaspor'da tek hedef galibiyet. Adanaspor maçının zorlu geçeceğini düşünen Bursasporlular, huzur için bu maçın kazanılması gerektiğini söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2017 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2017 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Huzur için galibiyet şart

Bursapsor-Adanspor maçını Bursa Hayat'a değerlendiren taraftarlar, takımın gidişatından memnun olmadıklarını dile getirdiler. Bursasporlular, huzur ortamının yeniden yakalanması için Adanaspor maçının kazanılması gerektiğini belirttiler.  Son yapılan Stancu transferine de değinen taraftarlar, takımın daha fazla takviyeye ihtiyacı olduğunu söylediler.

TARAFTAR ÇIKIŞ BEKLİYOR

Adanaspor maçı için tahminlerini paylaşan Harun Bağ, Bursaspor'un maçı farklı şekilde kazanacağını belirtti. Bağ, "Bursaspor'un maçı 3-0 kazanacağını düşünüyorum. Dünyanın en büyük takımları bile kötü dönemlerden geçebiliyor. Bizim de şuan böyle bir durumumuz var ama ben bunu normal karşılıyorum. Bu hafta alacağımız galibiyetle toparlanıp, üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum. Stancu'nun iyi bir forvet olduğunu düşünüyorum. Bu bölgede eksiğimiz vardı. Batalla ve Stancu iyi bir forvet hattı oluşturacaktır" dedi. Adanaspor maçının, çıkış maçı olacağını savunan Bülent Argın," Son iki maçtır kötü bir futbol oynuyoruz ama Adanaspor maçıyla bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum. Adanaspor'un da son haftalarda bir çıkışı söz konusu ama biz yinede bu maçı kazanırız. Bu hafta gol gelirse, Kubilay Kanatsızkuş'tan gelir. Stancu şuan hazır seviyede değil ama inşallah ilerleyen zamanlarda takıma faydalı olur" ifadelerini kullandı.

PUANLARI HARUN TEKİN'E BORÇLUYUZ

Son haftalardaki performansların seyirciyi kötü etkilediğini belirten Murat Tuğtekin, skorun önemli olmadığını, bu maçın mutlaka kazanılması gerektiğini söyledi. Tuğtekin,"İnşallah bu hafta Adanaspor'u yeneriz. Takım ve seyirciler olarak iyice keyfimiz kaçmaya başladı. Allah'tan takımın kalecisi iyi de durumu biraz olsun toparlıyor. Süper Lig'e baktığınız zaman bir Muslera bir de Harun iyi kurtarışlar yapıyor. Son maçlarda sadece Harun'un performansı da yetmedi. Takımda sıkıntılar var ve bu sıkıntıların hocadan kaynaklandığı konuşuluyor ama Hamza hocadan daha iyisi şuan için gelmez. Takımda inanılmaz bir şekilde golcü eksikliği var. Senelerdir iyi bir forvet yakalayamadık. Elimizdeki iyi oyuncuları da üst sıralardaki takımlara kaptırıyoruz. Bu sene ligi ilk 5'te bitiririz ama daha yukarı basamağa çıkamayız. Yukarıdaki takımlarla aramızda çok büyük uçurumlar var. Adanaspor maçında Kubilay'dan umutluyuz. Gol gelirse ondan gelir. Bu maçta kim gol atarsa atsın ama biz kazanalım. Takım iki, üç kişinin performansıyla durumu kurtarıyor onlarda olmasa durum vahim. Birkaç maç üst üste kazanıp seri yakalamamız lazım" şeklinde konuştu. Adanaspor, maçının kaybedilmesi durumunda Hamza hocanın gönderileceğini ifade eden Hakan Özaltı,"Son kupa maçındaki performansımızdan sonra bu maçı kazanmak zorundayız. Bence, bu maç kazanılmazsa Hamza hocanın son maçı olabilir.  İlk yarıyı 27 puanla kapattık ve bu puanların arasında şansa kazandığımız maçlarda vardı. İkinci yarı takımda bir düşüş var, ilk yarıda şansa kazandığımız maçların acısı çıkıyor. Bana göre Stancu çok önemli bir futbolcu değil. Gençlerbirliği'nde de çok fazla maça çıkmadı. Televizyonlardan izlediğimiz kadarıyla Atıf Chedjou transferi konuşuluyor. Bu transferi sabırsızlıkla bekliyoruz gelirse takıma fayda sağlar.  Aslında Adanaspor'u gönül rahatlığıyla yenmemiz gerekiyor demem lazım ama performans düşüklüğünden dolayı maçın çok zorlu geçeceğine inanıyorum. İlk yarıda toplanan puanların yarısını Batalla ve Harun'un sayesinde topladık. Diğer futbolcuların artık kendini toplaması gerekiyor" şeklinde konuştu.

TAKIMA İYİ TRANSFERLER GEREK

Galibiyet için taraftarla iyi bir ruh yakalanması gerektiğini söyleyen Batuhan Koçak,"Trabzon maçı kötü geçti. Bu hafta takım taraftarla iyi bir ruh yakalarsa Adanaspor'u farklı geçer.  Bu maçın bizim adına patlama maçı olacağını düşünüyorum. Bu maçta Batalla ve Kubilay Kanatsızkuş ön plana çıkabilir. Stancu Süper Lig'de iyi bir futbol sergiledi ama Bursaspor'da başarılı olabilir mi? Bilmiyorum.  Son zamanlarda taraftarlar arasında kötü bir enerji var. Takımla, taraftar iyi bir ruh kazanırsa başarılı sonuçlar gelebilir" dedi.  Adanaspor maçının ortada geçeceğini ifade eden Furkan Filiz," Adanaspor ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. Son maçta da Kadıköy'den beraberlikle ayrıldılar. Bursaspor deplasmanı her takım için zor bir deplasman olmuştur ama bu transferlerle bu takımdan bir şey olmaz. Bu maç ortada geçer. Şans bizden yana olursa maçı kazanabiliriz. Defans ve forvete takviye gerekiyor. Stancu'yu transfer ettik ama oda tam hazır değil" şeklinde konuştu. Transferler konusunda yönetimi eleştiren Mustafa Şenyıldız,"Bu maça yeni transferler çıkmazsa zor kazanırız. Stancu transferi var ama oda hazır değil.  Galibiyet başına federasyondan 2,5 milyon TL para alıyorsunuz. Bizim yönetimimiz ufak paralardan kaçıyor ama birkaç transfer yapmış olsaydık, Trabzon'u yenerdik. Trabzon son maça yeni transferleriyle çıktı ve maçı kazandı. Transferlerde sürekli bir gecikme oluyor. Bursaspor kalıcı gelirler elde edemediği sürece bu işi beceremeyecek. Kurumsal ve profesyonel yöneticilere ihtiyacımız var. Ben Adanaspor'u yenebileceğimizi düşünmüyorum, en fazla beraberlik alırız" şeklinde konuştu. Takımın son haftalardaki performansından memnun olmadığını söyleyen Kerem Gündüz,"İnşallah bu maçı kazanırız. Bu maçı kazanamazsak çok büyük sıkıntılar çıkar. Teknik kadromuz kötü eğer iyi olsalar oyuncuları da daha iyi şekilde değerlendirirler. Oyuncu seçimlerimiz çok yanlış. Takımın en büyük sıkıntısı kanatlar. Kanatlar iyi olmadıkça hiçbir forvetin iyi olabileceğini düşünmüyorum. Bu maçta yine Batalla'dan umutluyuz. Takımı kurtarırsa o kurtarır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.