Hava Durumu

Hırçın kaptan Özer Hurmacı

Bursaspor'un ikinci kaptanı Özer Hurmacı Allah vergisi futbol yeteneklerini hırçınlığı ve takımını gereksiz yere yalnız bırakmasıyla gölgeleyen futbolculardan...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2020 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hırçın kaptan Özer Hurmacı

Ali AKAT

Almanya Kassel'de 20 Kasım 1986'da dünyaya gelen Özer Hurmacı futbola da Baunatal Kulübü'nde başlamıştır. Türkiye kariyerine ise dönemin BB Ankaraspor Kulübüyle başlayan Özer Hurmacı, Ankaraspor, Keçiörengücü, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor, Akhisar Belediyespor, Akhisarspor, Osmanlıspor, BB Erzurumspor ve Sivasspor formalarını da giydi. Trabzonspor'un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik'in de yeğeni olan Özer Hurmacı, Bursaspor'da Selçuk Şahin'den sonra ikinci kaptanlık görevini de üstlendi.

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Özer Hurmacı, bu sezon TFF 1'inci Lig'in 22'nci haftasında Bursa'da oynan Adana Demirspor mücadelesinin 64'üncü dakikasında hakeme olan itirazlarından dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Deneyimli oyuncu, karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok önemli 3 puan aldığımız için mutluyum. 2 kere topa müdahale etmeme rağmen 2 sarı karttan kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm. Ne olursa olsun takımı 1 kişi eksik bırakmamam gerekiyordu. Ailemden özür dilerim" ifadelerini kullanmıştı. Özer Hurmacı, bu karttan dolayı 4 resmi müsabakadan men cezası da aldı. Özer Hurmacı bu cezadan öncede iki kez sarı kart sınırını aşarak, iki lig maçında forma giyememişti.

3 GOL 1 ASİSTLİK KATKI

Bu sezon Bursaspor'da 18 maçta bin 180 dakika forma giyen tecrübeli oyuncu takımına 3 gol 1 asistlik katkıda bulundu. Formda olduğunda ince çalımları ve muhteşem golleriyle taraftarının gönlünü alan Özer Hurmacı takımını sık sık eksik bırakması sebebiyle ise büyük tepki topluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.