Hava Durumu

'Hepsi senin mi?' yeniden yorumlandı

Pop müziğin genç ismi Pıratcan Dalmış ile yeni çıkış parçası ve hedefleri hakkında konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2020 06:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2020 06:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Hepsi senin mi?' yeniden yorumlandı

Demet DİNÇ

90'lı yıllara damgasını vuran ve dönemin genç neslini etkisi altına alan, 'Hepsi Senin Mi?' isimli şarkı Fıratcan Dalmış'ın yorumuyla yeniden dinleyiciyle buluyor. Genç şarkıcıyla yeni projesi ve hedefleri hakkında bir röportaj gerçekleştirdik.

-Merhabalar. 'Hepsi Senin Mi?' ile dinleyicinizle buluşma fikri nasıl oluştu?

-Sezen Aksu'nun kaleminden dökülen ve ilk olarak Tarkan'ın yorumuyla dinleyiciyle buluşan bu kült şarkı, Türk pop müziğine damga vurdu. Altında Sezen Aksu'nun imzasının olduğu ve ilk olarak Tarkan'la tanınan bu eseri kendi yorumumla dinleyiciyle buluşturmak istedim. "Başkası olma, kendin ol!" diyerek dinleyiciye tabir-i caizse 'bambaşka' bir şarkı vadediyoruz.

-Tarkan'ın sanat hayatınızda etkileri oluyor mu?

-Küçüklüğünden bu yana Tarkan'ı izliyorum. Sıkı bir hayranıyım. Müzikal yolculuğumda ilham aldığım isimlerden biri de Tarkan.

-Seslendirdiğiniz hepsi senin mi? isimli şarkı dinleyici tarafında sizce tekrar aynı popülerliğini yakalayabilecek mi? 

-'Hepsi senin mi?' beceri, ustalık ve kalitenin karışımına sahip, ben de bu yüzden en iyi isimlerle çalıştım. Dinleyicinin keyif alacağını düşünüyorum. Şarkıyı yeniden yorumlarken kendi imzamı daatmak istedim. Hepsi senin mi? öncelikle cesur, güçlü ve bağımsız. Şarkının genetiğinde harikalık var, biz bunu biraz modern ve çılgın haline getirdik diyebilirim.

-Kendinizi kişisel özellik olarak nasıl tanımlarsınız?

 -Fıratcan'ı kendine has yapan özelliği her şeyin en iyisini istemesidir. Bundan dolayı da, Tarkan ve Sezen Aksu gibi pop müziğin önde gelen markalarının buluştuğu bu şarkıyı tekrar yorumlamayı tercih ettim. Şarkının, markası ve DNA'sı beni en iyi şekilde yansıtacaktır.

 -Sizce 'star' kavramı nedir?

-Starlık kavramının Türkiye'deki karşılığını sürekli irdeleyen ve sorgulayan bir kişiyim. Bence, starlıktaki en önemli konu kariyer yönetimidir.

-Yeni projenizde birlikte çalıştığınız isimler size güç eriyor mu?

-Hayatım boyunca hep en iyi olmayı istedim. Bu nedenle de yeni projemde en iyi isimlerden ilham alarak yola çıktım. Ayrıca benimle bu yolu yürüyen arkadaşlarımda işinde başarılarıyla kendilerini kanıtlamış isimler. Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan Hepsi senin mi?'nin aranjesini Alper Atakan yaptı. Şarkıyı yeni haliyle genç, modern ve çılgın olarak tanımlayabilirim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.