Hava Durumu

"Hem sizin hem bizim istediğimiz 2-3 oyuncu alınacak"

Bursapsor'un Alanyaspor'u, son dakika golüyle 3-2 mağlup ettiği maçın ardından Paul Le Guen, takımının ilk yarıdaki oyunundan memnun olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2017 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2017 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Hem sizin hem bizim istediğimiz 2-3 oyuncu alınacak"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Sonuç beni sevindirdi. İlk yarıdaki performanstan memnunum. Oyunun kontrolünü ikinci yarı kaybettik. Oyunu zorlaştırdık.

Önemli bir galibiyet aldık. Taraftarlarımız yaptıkları katkı ve verdikleri destekle sahadaki ambiansı güzelleştirdi ve 3 puana katkı verdi. Takımda oyundan kopmadı. Açıkçası Delarge'yi oyuna almadan önce en doğru kararı almaya çalıştım. John sakatlığında değişiklik yaptık. Risk alıp beklemeyi tercih ettim. Delarge takımla sadece 1 haftadır çalışıyor. Son 20 dakikada rakip takıma tehlike yaratacağını düşündüm" dedi.

2-3 TAKVİYE YENİ HAFTADA OLACAK
Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Le Guen, gecenin tek negatif olayının Kulibay'ın protesto edilmesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kubilay olayına bakarsanız gecenin tek negatif olayı buydu. Akademiden çıkmış genç ve Bursalı oyuncu. Büyük potansiyeli var. Kendine güvenini yeniden kazanması lazım. Bunun için de herkesin, taraftarın ona yardımcı olması gerekir. Zeminden şikayetçi olmamaya çalışıyoruz. İyi olacağının sözünü verdiler. Oyunculardan çok şeyler istiyoruz. Bunu isterken sahamızında iyi olması gerekir. Bu oyunumuzu etkiler. Önümüzdeki günlerde transferlerle ilgili iyi haberler olacak. Hem sizin hem bizim istediğimiz 2-3 oyuncu alınacak. Transferi başkanımızla  birlikte aynı şekilde düşünüyoruz. İyi haberler vereceğiz."

SAFET SUSİÇ: MAÇI KAZANABİLİRDİK
Alanyaspor teknik direktöre Safet Susiç ise, maçın hakemine verdiği penaltı nedeniyle tepki gösterirken şunları söyledi:

"Bursasporu tebrik ediyorum. Bizden iyi oynadılar 2-0 öne geçtiler 2. yarı biz daha iyi oynadık pozisyonlar bulduk 2-2'yi yakaladık, öne de geçebilirdik. Maalesef bu maçı da kaybettik. Senelerce Türkiye'de çalıştım. Hakemler için konuşmadım. Geçen hafta, bu hafta da çalınan penaltılar sürpriz oldu. Bu penaltı kararları da skora yansıdı. Maça gelirken1 puanı düşünüyorduk. İlk yarı korkak oynadık, geri çekildik. Geri pas yaptık, hücuma çıkamadık. İkinci yarı risk aldık. Maçı 2-2'ye getirdik. Son dakika golüyle kaybettik. Bursaspor'un kazanması gerektiğini biliyordum. Bizden fazla istediler. Gol atamazlarsa üzerimize gelecekti boşluk bulacaktık. 2 gol üst üste gelince risk almadılar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.