Hava Durumu

HDP'li Milletvekillerinin tutuklanması

Söz Bursa'da ekibi olarak Bursalı vatandaşlara, Bursa Hayat mikrofonlarını uzattık. Geçtiğimiz günlerde PKK'yı destekleyen HDP'li bazı milletvekillerinin tutuklanmaları sorduk. Vatandaşlarsa geciken adaletin yerini bulduğunu şehit ailelerinin bir nebze de olsa acılarının hafiflediğini söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
HDP'li Milletvekillerinin tutuklanması

ELİF KUŞ

Eyüp Şimşek

Çok iyi oldu. Çok güzel oldu. Memleketimizde kan gövdeyi götürüyordu.  Böyle şeyler olmamalı bunlar çok ayıp şeyler. Biz Türk'üz Türk doğduk, Türk öleceğiz. Başka bir şey demiyorum. Bunların hepsini içeri tıkasınlar. Tutuklanmaları çok güzel ve iyi oldu. Suçları varsa yargılansınlar.

Fevziye Arıkan

Çok geç kalındı ama eninde sonunda tutuklandılar. Çok şükür. Şehit ailelerinin yüreklerine biraz olsun su serpilmiş oldu. Tutuklamaları kesinlikle doğru buluyorum. Millet onlara kucak açtı ama onlar tam tersini yaptı. Yanlış davrandılar.

İrfan Akçay

İyi olduğunu düşünüyorum. Daha ne olsun? Bu zamana kadar olması gereken bir şeydi. Hükümetin geç bile kaldığını düşünüyorum.  Bu zamana kadar yaptıklarını biliyoruz. Yollara mayın döşediler, bomba döşediler. Bu yapılanların hepsi HDP yüzünden oldu.

Fevziye Akman

Çok doğru ve yerinde oldu. Her kim olursa olsun, hangi milletten olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nin mutluluğunu, huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok.  Bu topraklar bizim dedelerimizin kanlarıyla sulanmış. Devlete çok teşekkür ederim. Geç kalındı ama yinede çok teşekkürler.

Muharrem Ol

PKK'yı bilemem ama bu dünyada suç işleyen cezasını çekmeli. PKK olur, başka bir terör örgütü olur, toplumun düzenini bozan, galeyana getiren cemaatler, kuruluşlar cezasını bulmalı. 

Ömer Kurulay

Bu memleketin tüyü bitmedik yetimin hakkıyla beslenip de garibanların kanını emen kimse en ağır cezayla yargılansın. Bu memleket güzel bir memleket, değeri bulanamayacak kadar güzel bir yer.   Bu memleketin hem ekmeğini yesin hem oturduğu mindere pislesin.  Böyle bir şey yok. En ağır ceza ne ise hakkını ödesin. Tutuklansın, ağır cezayla yargılansın. Ne gerekiyorsa vatandaş olarak da destekçisiyiz. Herkese kucak açmış Müslüman bir ülkeyi bölmek isteyen her kimse ağır ceza ile yargılasın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.