Hava Durumu

Hasta yakını saldırdı! "Kafasına sıkacaksın bunların"

İstanbul'da bir hastanede doktora sinirlenen hasta yakını önce tehdit etti, ardından tekme ile "Kafasına sıkacaksın bunların" diye doktora saldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hasta yakını saldırdı! "Kafasına sıkacaksın bunların"

Olay dün gece Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk bölümünde meydana geldi. Doktor bir çocuğu muayene ettiği sırada, bir kişi çocuğunun hasta olduğunu söyleyip içeri girdi. Doktor, muayenesi bittikten sonra şahsın çocuğuna bakacağını söyleyince sırasını beklemeden çocuğunu muayene ettirmek isteyen adam, doktora tehditler savurdu.

"KAFASINA SIKACAKSIN"

Şahıs iddiaya göre doktora, "Kafasına sıkacaksın" bunların diyerek tekmeyle saldırdı. Bu sırada güvenlikler hızla şahsa müdahale etti. 5 güvenlik ve bir polis memuru şahsı etkisiz hale getirmek için uzun süre mücadele etti. Ellerinden kelepçelenen şahıs, güçlükle engellendi. Şahıs tehditlere devam ederek, "O doktoru öldüreceğim" diye bağırdı.

O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde 5 güvenlik ve bir polis memuru şahsı engellemeye çalışıyor. Kelepçelenen şahıs hastaneyi birbirine katıyor. Bu sırada şahıs, "O doktoru öldüreceğim" diye bağırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.