Hava Durumu

Harry Potter yıldızları arasında aşk söylentisi

Harry Potter filminin çocuk yıldızları artık büyüdü. Emma Watson ve Tom Felton arasında ise aşk iddiası yayılmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Harry Potter yıldızları arasında aşk söylentisi

Hary Potter'ın çocuk yıldızları olarak ünlenen Emma Watson ve Tom Felton'un paylaştığı tatil fotoğrafı sonrasında aşk yaşamaya başladıkları iddia edildi.

Güney Afrika tatiline çıkan 31 yaşındaki Felton, 29 yaşındaki Watson'a gitar çalmayı öğretirken çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından, "Hızla öğreniyor" notuyla paylaştı.

Daha sonra Watson da Felton'un plajda çekilen bir fotoğrafını paylaştı. İkilinin paylaşımlarını yakalayan Harry Potter hayranları, 17 yıl sonra oyuncuların arasında aşk başlamış olabileceğine işaret etti.

Bu, iki İngiliz oyuncu hakkında çıkan ilk söylenti değil. Watson'un Kasım 2018'de ve geçtiğimiz şubat ayında yaptığı Felton'lu paylaşımlar, ilişki yaşadıkları haberlerinin çıkmasına yol açmıştı.

Watson, son olarak teknoloji CEO'su Brendan Wallace ile ilişki yaşamıştı. Daha önce de Glee'nin yıldız Chord Overstreet ile birlikteydi. İkili, Mayıs 2018'de ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.