Hava Durumu

Hamza Hamzaoğlu: Daha iyisini yapmamız lazım

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda galip geldiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hamza Hamzaoğlu: Daha iyisini yapmamız lazım

Bu tür maçların her zaman zor olduğuna dikkat çeken Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu şu ifadeleri kullandı: "Bayrampaşa'yı tebrik ediyorum. Bizim daha iyisini yapmamız lazım. Şartlar, zemin ve rakibin oyunu ne olursa olsun daha iyi olmak zorundayız. Bayrampaşa bizden daha iyi bir oyun ortaya koydu. Biz de mücadele ettik, koştuk ancak önemli olan takım olarak beraber bir şeyler ortaya çıkarmaktı. Sonuçta kazanmak önemliydi. Böyle maçlarda konsantre olmakta zorlanıyorsunuz. Biz de oynarken zorlanıyorduk. Ciddiye almak, dikkatli olmak zorundasınız. 3. Lig takımı dememek lazım. Oyuncularını ve hocalarını tebrik ediyorum. Takım olmayı başarıyorsanız oynadığımız lig önemli değil. Ümit ediyorum bundan sonraki maçlar bu kadar zor geçmez bizim için. Bu sene de genç oyuncularımıza şans vermeye ve onları kazanmaya devam edeceğiz."

Hamzaoğlu, Pazar günü sahamızda oynanacak Kasımpaşa maçına ilişkin olarak da , "Kasımpaşa'yı ligdeki durumu ile değerlendirmemeliyiz. İyi bir takım Kasımpaşa. Biz iyi bir oyun iyi bir mücadele ile çıkmak zorundayız. Artık bu maçı geçtik tamamen Kasımpaşa maçına odaklanacağız., nşallah iyi oyunla bu maçı da kazanırız" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.